RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Breaking: Sauron flytter til Brande

RokokoPosten: De øverste lejemål i Bestsellers planlagte tårn i Brande er afsat til den kendte fyrste og guldsmed Sauron, som taler med kommunen og bygherren om at tilføje et glødende øje på toppen af bygningen.

Det debatteres stadig, om Sauron kan få lov at installere et interaktivt, flammende øje på toppen af bygningen. Foto: Bestseller/Dorte Mandrup Arkitekter Fold sammen
Læs mere

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Den midtjyske by Brande får et helt unikt vartegn i form af et 320 meter højt tårn. Nu er det også kommet frem, at en ganske særlig beboer flytter ind, så snart tårnet står færdigt. Der er tale om den kendte guldsmed og fyrste Sauron, som har købt de øverste syv etager af ejendommen.

Sauron har tidligere været bosat i den større liebhaver-ejendom Dol Guldur i den sydlige del af Dunkelskov og senest i en penthouselejlighed i tårnet Barad-dûr i Mordor, der imidlertid kollapsede på grund af strukturel ustabilitet forårsaget af et nærliggende vulkanudbrud. Sauron har derfor i den seneste tid været på udkig efter den helt rigtige bolig, som han altså har fundet i Brande.

»Bestsellers byggeri er utrolig spændende og opfylder alle de krav, jeg har til en bolig. Ikke alene er der en helt unik udsigt ud over det smukke Midtjylland, der er også gode indkøbsmuligheder samt adgang til kulturtilbud og rekreative områder,« siger Sauron.

Han fortæller endvidere, at han er i dialog med Bestseller og Brande Kommune om at installere et unikt kunstværk øverst på bygningen.

»Jeg har tilbudt at finansiere en større interaktiv kunstinstallation i form af et flammende øje allerøverst på bygningen, som jeg tror, vil kunne fungere som et kunstnerisk fyrtårn for hele Midtjylland.«

Bestseller har allerede indvilget i at lade Sauron tilføje det flammende øje, og Brande Kommune er absolut ikke afvisende.

»Vi har en frugtbar dialog med Sauron og arbejder for indeværende på at ændre lokalplanen. Vi tror, øjet ville tilføje bygningen helt unikke arkitektoniske dimensioner og fungere som et pejlemærke og vartegn for Brande, ligesom Ingvar Cronhammars »Elia« har gjort det for Herning og »The Men at Sea« for Esbjerg,« siger borgmester Ib Lauritsen (V).

Som en påskønnelse for det gode samarbejde har Sauron foræret unikke guldringe, som han personligt har fremstillet, til Bestsellers ledelse. Kommunalbestyrelsen er blevet tilbudt tilsvarende unikasmykker, og embedsmænd undersøger nu, om de fornemme smykker kan accepteres under den kommunale gavepolitik.

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten