RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Breaking: Mand misforstår kærestes signaler

RokokoPosten: Verden har blikket rettet mod Vanløse, hvor en parforholdskrise ud­folder sig netop nu. RokokoPosten følger udviklingen minut for minut.

ccc Fold sammen
Læs mere

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

7.44: Et rækkehus i Vanløse er i øjeblikket svært ubehageligt at færdes i. Det skyldes en voldsom udladning af negativ energi. Politiet oplyser, at kæreste­parret Morten Torsager og Pernille Nielsen til dagligt bor og skændes i huset, og at udladningen sandsynligvis er resultat af et langt skænderi, der begyndte tidligere i morges.

7.46: RokokoPostens udsendte oplyser, at årsagen til krisen synes at være, at Morten uden varsel ved 7.15-tiden bekendtgør, at han vil tage en hjemme­arbejdsdag, så han ikke kan sætte Pernille af på vej til arbejde, som han plejer.

7.48: Pernille står på tredje minut med ryggen til Morten og nægter at tale til ham.

7.52: Pernille bekendtgør, at hun heller ikke tager på arbejde, og at det godt kan betyde, at hun bliver fyret.

7.53: Erling Mortensen, der er lektor i passiv-aggressiv perfiditet, usagte anklager samt nordisk litteratur, udtaler til RokokoPosten, at de næste minutter er afgørende for udviklingen.

7.54: Morten spørger, om Pernille måske bare kunne tage bussen.

7.59: Pernille vender tilbage til kamppladsen efter at have forladt den i vrede. I mellemtiden har et ekspertpanel på TV 2 News diskuteret, om Pernille vitterligt måske bare kunne tage bussen og konkluderer, at det kunne hun måske ikke bare måske.

8.02: Pernille har stadig intet sagt. Erling Mortensen vurderer, at krisen kan vare længe.

8.12: RokokoPostens udsendte rapporterer, at der nu i flere minutter har været et eksplosivt kaos, hvor begge parter råber i munden på hinanden. Af dechifrerbare fraser kan nævnes: »Jeg prøver jo bare ... men du er jo altid ...«, »jeg ved ikke, hvad du har hørt, men det passer ikke«, og »du synes jo alligevel bare, det kan være lige meget«.

8.14: En parterapeut fortæller via satellit fra London til CNN News, at kriser som denne er mere almindelige end som så. En parterapeut i studiet bekræfter, at parterapeuten i London har ret.

8.16: Morten bliver sur over, at Pernille tuder.

8.25: Mindst 250 feminister tweeter om mænds manglende validering af kvinders følelser under hashtagget #MeToo.

8.26: Morten indrømmer, at det var dumt sagt, og at han bare er træt af at skændes.

8.27: Pernille siger, at Morten burde have tænkt sig om, hvis han ikke ville skændes.

8.28: Parret skændes videre. Opdateres ikke, men gæt selv.

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten