RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Audi indrømmer: Ja, vores logo er portal til dæmonbesættelse

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Har du nogensinde undret dig over opførslen hos en bilist, der kører Audi? I morges indrømmede den tyske bilfrabrikant, at de i årtier har skjult en grum hemmelighed: Firmaets logo, de velkendte fire ringe, er en portal til Dødsriget. De gør det muligt for dæmoner at bevæge sig over i vores univers og besætte sjælen hos bilens fører.

»Vi har tidligere ikke ønsket at offentligøre denne farlige forbindelse til underverdenen af frygt for at miste kunder. Men vi føler ikke længere, at vi kan overhøre de mange klager og protester fra bilister, der ikke kører Audi. De fortjener et svar,« lyder det i en pressemeddelelse, som Audi udsendte tidligt i morges.

Hos Rådet for Sikker Trafik giver udmeldingen glimrende mening og forklarer mange hidtil mystiske hændelser i trafikken.

»Det er ikke noget, vi har talt højt om, fordi vi ikke ville anklages for diskrimination. Men vi har længe ment, at hvis man bare kunne påvirke Audi-bilisters indstilling til kørsel, ville meget være vundet, hvad angår trafiksikkerhed,« siger pressemedarbejder Jeppe Holm Sølund, og afslører, at man i rådet ofte har brugt ord som »besættelse«, »djævelske handlinger« og »satanisk overhaling« om de mennesker, der kører Audi.

Heller ikke Iben Thranholm, teolog og debattør, er overrasket.

»Selvfølgelig er Audierne besatte. De fire ringe er fire af Helvedes cirkler og en grotest forvanskning af fisken, som er symbolet på Jesus. Jeg har længe ment, at der gemmer sig dæmoner i kølerhjelmen,« siger hun og tilføjer, at vi nu blot mangler en indrømmelse fra J.K.Rowling om, at Harry Potter viser vej til dæmonerne.

Indtil videre har Audis indrømmelse ikke ført til de store protester fra fabrikantens kunder. Heller ikke Brian Andersen, der er IT-konsulent i Horsens, har de store problemer med risikoen for dæmoner.

»Jeg skulle måske have mærket, der var noget, da jeg pludselig kørte 120 i timen gennem en landsby på Djursland og ikke kunne aktivere afviserblinket. Men det er jo en dejlig bil, og ja, Herregud, så har man solgt sin sjæl til Djævelen, til gengæld har jeg aldrig tabt en fletteduel til en modbilist,« siger han og tilføjer at han faktisk skal ud i sin Audi om lidt.

»Jeg skal ud på E45 og køre chikanerende tæt op bag medtrafikanter i inferiøre bilmærker. Vi ses!«

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten