RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

RokokoPosten: Anna Mee Allerslev holder afskedsreception på Københavns Rådhus

RokokoPosten: Anna Mee Allerslev vil gerne høre, om rengøring af fade er inkluderet, hvis hun serverer BT-journalisters hoveder, og om hun kan låne Europa-Parlamentet til et kobberbryllup.

Den radikale borgmester. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

I onsdags trak De Radikales beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslev, sig fra posten efter en serie afsløringer om hendes bryllup og kritik fra både partifæller og offentligheden.

På tirsdag er venner, kolleger og samarbejdspartnere derfor inviteret til afskedsreception på Københavns Rådhus mellem klokken 13 og 15. I den forbindelse har der pågået en intens mailkorrespondance med flere end 214 spørgsmål fra Allerslev, som Rokoko- Posten har fået aktindsigt i.

En stor del af korrespondancen handler om serveringen til receptionen, hvor Allerslev først spørger:

»Da Morten Østergaard gerne vil æde sine egne ord om, at jeg »altid har styr på det hele« og »BT kan rende og hoppe«, vil jeg høre, om det er muligt at få dem kørt ind på en serveringsvogn cirka klokken 13.30.«

Dette er ikke det eneste serverings- relaterede spørgsmål, der handler om BT. I en mail fra torsdag formiddag spørger Anna Mee Allerslev eksempelvis en medarbejder fra Københavns Rådhus:

»I forbindelse med det forestående arrangement drømmer jeg om at servere hovederne af BTs politiske redaktion på 3-7 fade, alt efter hovedernes vægt og omfang. Jeg regner med selv at forestå det praktiske og medbringe eget serveringspersonale, men vil dog gerne høre, om efterfølgende rengøring af fade er inkluderet i prisen.«

Endvidere spørger Allerslev: »Kan det lade sig gøre, at jeg kan få Jeanette til at servere et glas skarntydesaft og/eller malurt klokken 14.55? Det er i forbindelse med at sikre et eftermæle som uretmæssig martyr for en svigefuld folkestemning,« skriver hun og spørger i en opfølgende mail syv minutter senere, om der er faldsikret gulvunderlag noget sted i Rådhusets festsal.

Anna Mee Allerslev har imidlertid ikke kun korresponderet med Københavns Rådhus i den seneste tid. I en mail til ejendomsadministrationen i Europa-Parlamentet skriver hun:

»Da jeg for tiden overvejer et længere ophold i Bruxelles, vil jeg høre, om det eventuelt er muligt at lægge billet ind på at leje en større sal i parlamentsbygningen i Strasbourg i forbindelse med et kobberbryllup den 26. januar 2030? Hvis ja, ville jeg værdsætte det meget, og jeg vil så vende tilbage med et par spørgsmål angående den praktiske afvikling af arrangementet.«

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten