RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. RokokoPostens 'nyheder' er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Medier vil fremover være fair i dækningen af uvaskede, ignorante og fordomsfulde pøbelvælgere

RokokoPosten: Efter Brexit samt Dansk Folkeparti og Donald Trumps valgsejre lover medier, at de fremover vil være langt bedre til at formidle de irrationelle overvejelse

En række medier i ind- og udland har sat sig for at formidle degenererede menneskers bizarre verdenssyn og primitive livsvilkår. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ukendt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Efter Dansk Folkepartis valgsejr i Danmark, briternes exit fra EU og Donald Trumps sejr ved det amerikanske valg er mange medier blevet heftigt kritiseret for at have mistet følingen med store befolkningsgrupper. Men nu skal det være slut med at omtale uoplyste tabere, der ikke ved, hvad der er bedst for dem selv, som uoplyste tabere, der ikke ved, hvad der er bedst for dem selv.

En række medier i ind- og udland har nemlig sat sig for at give læserne en langt bedre forståelse for, hvorfor så mange af deres medborgere er imbecile idioter, der er uvillige til at lytte til sund fornuft, selv når det bliver skrevet med store bogstaver i avisernes lederspalter.

En af dem, som skal formidle de degenererede menneskers bizarre verdenssyn og primitive livsvilkår, er en journalist fra Danmarks Radio, som gerne vil være anonym, da hun ellers frygter at blive myrdet af natmænd eller tatere vest for Høje Taastrup.

»I morgen vil jeg tage toget helt til Holbæk og prøve at tale med nogle af de mennesker, der går rundt ude på heden og boller får. Særligt vil jeg gøre mig umage for så objektivt og empatisk som muligt at sætte mig ind i, hvorfor deres værdisæt og dømmekraft er så afsporet,« forklarer hun.

»Selvfølgelig er det en enorm udfordring at sætte sig ind i tankegangen hos mennesker, der nægter at erkende, hvad der er bedst for dem selv og resten af samfundet. Men som journalist er det en del af min arbejdsbeskrivelse at se ting fra mange forskellige perspektiver og formidle overbevisninger, som man på forhånd kan afskrive som meningsløse,« forklarer hun og understreger, at hun vil bestræbe sig virkelig meget på at gøre sig dummere i læsernes tjeneste.

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten