Vinderen af krydstogt til 50.000

Jesper blev den heldige vinder af et krydstogt i vores store konkurrence.

Båd - og kanoture er uden tvivl en smuk måde at opleve det krystalklare vand, der er kendetegnede for Thailand. Fold sammen
Læs mere
Foto: Flickr/mynameisharsha
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jeg har gennem tiden skrevet mange indlæg på Rejseliv.dk. Jeg synes selv, det er rart at læse om andres oplevelser og erfaringer, inden man selv tager afsted,« siger Jesper Kaufmann fra Brøndby.

Læs også:
Thailand til lavpris

Derfor var det naturligt for ham at fortælle om en god oplevelse, han havde haft i Thailand med et firma, der arrangerer sejludflugter fra Phuket – og samtidig deltage i Rejseliv.dk’s konkurrence om at vinde et krydtogt med Scandinavian Cruise Center.

Hans tip blev udtrukket blandt de 1.150 tips, der kom ind i konkurrencen, og som nu ligger sammen med de tusindvis af tips, brugerne af rejseliv.dk tidligere har skrevet ind under de enkelte rejsemål.

Præmien i konkurrencen er et krydstogt i Middelhavet til 50.000 kr. En rejseform, som Jesper ikke har prøvet før.

»Jeg har været i flere middelhavslande, og jeg har da også været ude på en sejltur mellem nogle græske øer. Det var dejligt, så måske kan vi få et krydstogt på de kanter. I hvert fald glæder både min kæreste og jeg os meget.«

Jespers rejsetip

Phuket, Thailand.
En god og billig dag på havet kan opleves med »Siam Sea Canoe«. Billetter kan købes på ethvert gadehjørne, og det er min erfaring, at tingene funker hos netop dette rederi.

Spørg efter turen, hvis du ikke umiddelbart kan finde en brochure. I bliver hentet på hotellet i minibus og kørt direkte til båden. Fin stemning ombord, med venligt og festligt personale, der slutter med et lille show. Mad, drikke og snacks er inkluderet (og der mangler ikke noget!).

Lidt forskelligt, hvad man sejler ud og ser, men det er fx James Bond Island, hongs og grotter. Man kan vælge selv at sejle i havkano, blive transporteret eller blive ombord. Det vækker stor morskab ombord, når en havkano en sjælden gang kæntrer (har selv prøvet det). Alletiders tur, der giver fuld valuta for pengene.