Vinder-spahotel i Shepherds Bush London, England

Det livlige, musik- og farveglade city-hotel i London er netop blevet kåret til »Londons bedste Spa 2015«

Check in. K West Hotel

(4,5 stjerner af 6)

Hvorfor:

Levende logi med cool indretnings- og stemningsdetaljer som super DJ’s i weekenden og fokus på cocktailkortet. Et hotel, hvor man sagtens kan bo flere nætter, for værelserne, der er neutralt indrettet, er rummelige, især efter London-standard.

Hotellets Spa er kåret til »Best Spa in London 2015,« så der var jubel og fejring, fortæller Chanella, en af de dygtige Spa-piger. Der findes større og finere spa’er i byen, men her er indbydende og lækkert, og staben er ualmindelig dygtig og imødekommende. Specialet er massage. Foruden is-grotten: Man springer lige fra saunaen og ruller sig i puddersne. Indendørs.

Til de vintertunge, der hader mørket, er der effektive dagslyskure eller en ’Red Carpet’ fodbehandling – en ægte ’Så slapper vi helt af-sag’ med fødderne i et fint messingfad, scrub og massage med luksusprodukter. Hotelgæster får rabat på sauna, urtedampbade, isbad osv., men book tid på forhånd til behandlinger, for det er populært.

Hvad:

Et cool, firkantet hotel, der ligner en oplyst 3D arkitekttegning udefra med 220 værelser og 6 suiter. Inden en total restaurering i 2014 var det BBC´s bygning – brugt og sønderslidt af rock´n roll’ere som Bob Marley, Bowie og Roxy Music. Også i dag støder man jævnligt ind i bands og musikere på hotelgangen, for de flytter ind her på grund af stemningen, når de skal spille på f.eks. Shepherds Bush Empire lige rundt om hjørnet.

Hvor:

Hotellet ligger på en rolig beboelsesgade et par minutter fra undergrunden Shepherds Bush og et af Englands største shopping centre, Westfield med over 300 lækre butikker og gode restauranter. Balans Soho Society kan bl.a. anbefales for sin fede brasserie-stil.

Desuden tæt på koncertsteder og 5 minutter i taxa fra f.eks. Notting Hill.

Hvor meget:

Dobbeltværelser koster fra 125 pund (1.230 kr.) pr. nat med morgenbuffet. (+ 7 pund (68 kr.) for engelsk morgenmad)

Der er ofte pakketilbud med spaoplevelsen inkluderet.

Man kan også nøjes med at besøge spahotellet om dagen, f.esk. til ’Massage Masterclass’ med en hel dag i spaen og efterfølgende Afternoon Tea til 99 pund (ca. 970 kr.)

I restauranten: 2 retter u. drikkevarer: 18 pund (ca. 180 kr.)

I baren: Cocktail ’Studio Fizz’ med Courvoisier, Cointreau og Prosecco: 11 pund (ca. 110 kr.)

INFO

K West Hotel & Spa

Richmond Way, W14 0AX

www.k-west.co.uk

- & +

Minus:

Tjeneren serverer varme morgenmadsretter i restauranten, mens en – i øvrigt glimrende nybagt – ’Continental Breakfast’ er anrettet på etagen under, hvor man også kan spise. En trappe fører direkte ned til buffeten, så man må suse ned efter frugt, brød, oste osv. (Men så går det vel lige op med en ekstra saftig muffin…)

Plus:

»Getting it right« er hotellets motto. Og selv om alt måske ikke er perfekt i første forsøg, så sørger alle for at hjælpe med gæstens ønsker og rette op på tingene. Og det hele i en fart. Desuden er stemningen i baren god med fede DJ’s fra kl. 22.00 fredag og lørdag aften.