Vi vil have ferie med aktivitet

Apollo solgte to fyldte charterfly til Playitas i efterårsferien på to timer. Rejseselskabet har desuden fået Charlotte Birkow til at undervise gæsterne i fitness.

Foto: Apollo
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Apollos nye sports- og familieresort, Playitas, er blevet en succes. Kun et par timer efter rejseselskabet i går morges begyndte salget af efterårs- og vinterrejser, var der solgt, hvad der svarer til to fyldte charterfly. Og det udelukkende i uge 42, den eftertragtede efterårsferieuge.

Se også: Den store legeplads

”Vi ser en overvældende interesse for en ferieform, hvor man kan kombinere sol og nydelse med sport og sund livsstil, og det er vi naturligvis lykkelige for, da Playitas er et stort og meget vigtigt indsatsområde for os. Seneste skud på udviklingsstammen på Playitas er, at Charlotte Bircow vil undervise i fitness”, siger Rikke Koks Andreassen, PR-chef hos Apollo.

Charlotte Bircow er bl.a. kvinden bag aktivvideoen ”Balder af stål”, som er solgt i mere end 1,5 millioner eksemplarer. Hun er til daglig foredragsholder, og lige nu tv-aktuel som rådgiver i programmet ”De unge mødres drøm”. To uger om året vil hun hjælpe Apollos gæster med at komme i fysisk og mental topform.

Idrætsfolk på stribe

Sammen med Team Saxo Bank, guldsvømmeren Lotte Friis, Dansk Triathlon Forbund og en lang række andre idrætsfolk vil Charlotte være med til at skabe optimale rammer for både trænede og mindre trænede danskere, som holder ferie på Playitas.

”Playitas er et eksklusivt feriemål med et hav af aktiviteter. Jeg elsker en aktiv og mental ferie med familie eller gode venner, og det er det, jeg også tilbyder med Powerweek-konceptet på Playitas. Playitas er et unikt sted og med vore Powerweeks er der plads til både familier, par eller singler, der ønsker en aktiv ferie med et godt fysisk og mentalt resultat,” siger Charlotte Bircow.

I første omgang vil Charlotte Bircow træne danskere på Playitas i skolesommerferieugen 29. juli-5. august samt i uge 42, skolernes efterårsferie, men det er planen yderligere at intensivere samarbejdet med Charlotte Bircow og gennemføre flere fitnessuger på årsbasis.

Apollo solgte også i går 15 pladser til Playitas med afrejse til påske 2011 - altså længe inden påsken 2010.