Verdens mest luksuriøse hundehoteller

Menneskets bedste ven skal også bo godt - med yoga, massage og minibar til Fido. Her er fem af de mest luksuriøse hoteller for hunde.

På det amerikanske hundehotel i Florida er massage på værelset bare en af de muligheder, den firbenede kan forkæle sig selv med. Fold sammen
Læs mere
Foto: Chateau Poochie

Monogram på sengetøjet

Er kun det allerbedste og mest luksuriøse godt nok til familiens behårede ven, er Chateau Poochie i den amerikanske stat Florida et godt bud på et hundehotel i den ekstravagante ende.

Samtlige værelsestyper er suiter, fra Ambassador Suite, som bl.a. er indrettet med luksus sengelinned med monogram, klassisk musik og minibar, til Royal Suite, hvor hunden har sin egen tjener og adgang til services som f.eks. manicure og stort a la carte menukort.

Udover værelserne og en ”børnehave”, hvor de firbenede gæster bliver underholdt hver dag, er hotellet udstyret med en social lounge, hvor Fido kan lege og mingle med de øvrige firbenede gæster, et wellness center, hvor han kan få sig en terapeutisk massage eller en tur på løbebåndet.  Er han en ældre herre, kan han finde vej til senior centeret, hvor ansatte tager sig specielt af ham og hans behov, og er han i lidt for god stand, tilbyder hotellet en slankekur, der både handler om kost og motion.

Endelig kan hundene besøge den salon og spa, som hotellet er særligt stolt af, og hvor de kan vælge mellem alt fra aromaterapi eller ansigtsmassage til barbering eller tarmrensning.

Norsk ekstravagance

På Pets Paradise i Vestfossen I Norge er fladskærm standardudstyr til alle de firbenede beboere. Det er lysekroner i loftet og dæmpet baggrundsmusik også.

Hundehotellet startede op for knapt tre år siden og har plads til 25 hunde, der kan checke ind på henholdsvis et standardværelse, i en junior suite eller i en såkaldt hovedsuite. Udepladsen til hver hund er den samme – 40 kvadratmeter under åben himmel er der til Fido og co.

Hver aften er der film på dvd’en – ud fra tesen om, at havde hunden været hjemme i sin egen stue, havde der også været gang i tv’et – og i løbet af dagen bliver der spillet soul eller R&B, fordi ejerne af Pets Paradise har erfaring for, at den musikgenre holder hundene og deres lydfølsomme ører mest af.

Skal det være ekstra luksuriøst, sælger Pets Paradise diamantbesatte hundehalsbånd til op til 217.000 norske kroner, ligesom hundehotellet som en nebengeschæft bygger hundehuse. Et eksempel på sidstnævnte var kvinden, der ønskede sig et to-etagers hundehus på 60 kvadratmeter med gulvvarme og to murede pejse. Prisen var 450.000 norske kroner…

Webcam i luksus-suiten

Elmtree Pet Hotel i det nordlige London er forkælelse for den firbenede på 5-stjernet niveau. Hotellet, som har eksisteret i godt to år, har plads til 55 hunde (og katte) og tilbyder services, der strækker sig fra egen suite – der naturligvis er opdelt i sove- og opholdsrum – til træning, leg og motion indrettet efter hver enkelt hunds ønsker og behov.

Har man ikke selv mulighed for at aflevere Fido på hotellet, kan man benytte den chauffør-service, som Elmtree Pet Hotel også har på menuen, og betyder, at man får sin hund eller kat hentet og bragt – i airconditioned bil, som er indrettet til hundetransport.

En detalje ved Elmtree Pet Hotel er – ud over at hotellet har personale, der er trænet til at tage sig særligt af hunde med allergi, nyreproblemer eller er blinde, døve eller handicappede - at ejerne via webcam kan følge med i, hvordan deres hunde har det. Kameraerne, de såkaldte petwatch, er placeret i suiterne.

Endelig er der naturligvis en spa-afdeling.

Næste: Femstjernet fødselsdagsfest og California Dreaming