Verdens mærkeligste love om sex

Verden er fuld af forbløffende love om sex, som du med garanti ikke har hørt om.

Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu er De vel ikke jomfru?
Mænd på Guam tjener penge på at rejse rundt i afsides egne på øen i den vestlige del af Stillehavet for at deflorere unge kvinder, der tilmed betaler dem for ulejligheden. Ifølge Guams lovgivning er udtrykkeligt forbudt for jomfruer at gifte sig.

God bordskik
De fleste mellemøstlige lande følger islamisk lovgivning ifølge hvilken, "det er en dødelig synd at spise et fårs kød, hvis man har haft seksuelt samkvem med det".

Ingen bøsse-dyresex
I Libanon er det tilladt mænd at have seksuelt samkvem med dyr, når bare dyret er af hunkøn. Hvis dyrene er af hankøn, anses det for noget slemt svineri og straffes med døden.

Bare brug hænderne
I Hong Kong er det tilladt kvinder at dræbe en utro ægtemand, når bare man bruger hænderne til at gøre det. Madens elskerinde eller elsker kan hun frit vælge, hvordan hun dræber.

Man må snart heller ikke noget
I Santa Cruz i Bolivia er det ulovligt for en mand at have sex med en kvinde og hendes datter - på samme tid.

Mor er med
I Cali i det sydamerikanske land Colombia, må en kvinde i henhold til loven udelukkende have sex med sin mand - og første gang det sker, skal kvindens mor opholde sig i samme rum som parret.

Pas på hovedet
Straffen for onani i Indonesien er halshugning.

USA tager prisen
Men ovre i staterne har de ikke mindst lokalt et væld af love, som godt kan overraske:

- Overalt i USA er det ikke tilladt at bruge dyr i seksuel sammenhæng, hverken privat eller i porno, men af en eller anden grund gælder forbuddet ikke insekter.

- I staten Utah, i byen Tremonton, er det ikke tilladt for kvinder at have sex i ambulancer. Kan hun ikke styre sig så længe alligevel, dømmes hun for at have overtrådt sexlovgivningen og "hendes navn skal offentliggøres i den lokale presse". Den mandlige part slipper for tiltale og skal heller ikke have sit navn offentliggjort.

- I byen Romboch i staten Virginia er det ulovligt at udfolde seksuel aktivitet med lyset tændt.

- I den amerikanske stat Nevada er det forbudt medlemmer af statens lovgivende forsamling, at optræde i penis-kostume, når de udfører et offentligt hverv.

- I Minnesota er det ulovligt for alle mænd at have seksuelt samkvem med fisk.

- Alle hoteller i Sioux Falls, South Dakota, er ved lov påbudt, at værelser skal have adskilte senge med mindst 60 centimeter imellem, når et par indlogerer sig på et værelse for kun en nat.

- I byen Alexandria, Minnesota, er det ikke tilladt nogen mand at lugte af hvidløg, løg eller sardiner, når han dyrker sex. Hvis hans ægtefælle kræver det, kan hun med loven i hånd forlange, at han børster tænder.

- Og i staterne Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington og Wisconsin er det forbudt for mænd at promenere en erektion, der kan ses gennem tøjet.

Læs også: Det gør du bare ikke!