Verdens dyreste hotelsuiter

Hvor skal du bo, hvis du vinder i Lotto? Se fem af verdens dyreste hotelsuiter her.

Noget af det, man får for pengene, hvis man checker ind i Ty Warner Penthouse på Four Seasons Hotel i New York er udsigten til New Yorks skyline fra byens højeste hotel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Four Seasons Hotel
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Har du mange penge, så kan du få.

Du får i overflod af kvadratmeter, udsigt og helt ekstraordinær service i egen-butler-kategorien, når du checker ind på nogle af verdens dyreste og mest luksuriøse hotel suiter. Du skal bare lige have mindst 100.000 kroner at kaste efter den ene nats oplevelser i ypperste sus og dus.

Se også: De hotteste nye hoteller

Bank-konti i den størrelsesorden er det formentlig de færreste af os, der har - eller har lyst til at bruge på en enkelt nat i luksus - men hvad nu, hvis du vandt den helt store Lotto-gevinst og gerne vil bruge en brøkdel af millionerne på andet og mere end en ny bil og en ferie med familien?

Se her, hvad du får for pengene i fem af de dyreste hotelsuiter på kloden.

Four seasons Hotel, Ty Warner Penthouse, New York

Du får hele øverste etage for dig selv i Ty Warner Penthouse på Four Seasons hotellet i New York. Samtidig får du en 360 grader udsigt over New Yorks skyline fra de ni guld-og-perle dekorerede værelser. Du får egen butler, personlig træner, og chauffør til den Rolls-Royce, der står til din rådighed. Den 400 kvadratmeter store suite er udstyret med bl.a. et piano, vandfald i meditationsrummet, en seng med plads til 3 voksne, og adgang til ubegrænset brug af telefonen til hele verden samt et tv, der kan fange samtlige kanaler på kloden. Der er over 7 meter til loftet og fra morgenmadsværelset kan du gå ud på en terrasse på 213 kvadratmeter med udsigt til Central Park.
Pris: 34.000 dollars (ca. 184.000 kr.)

Atlantis Bahamas, Bridge Suite, Bahamas

Bill Gates og Oprah Winfrey har boet i suiten, der med sin enestående placering på broen mellem to tårne på luksusresortet i det caribiske hav har noget nær den optimale udsigt. Udover udsigten kan suiten prale med sin størrelse, den er udstyret med intet mindre end 10 værelser, hvoraf den 116 kvadratmeter store stue snildt rummer et piano. I spisestuen finder man en lysekrone i 22 karat guld, foyeren er belagt med marmorgulv og så følger der butler og kok med, naturligvis med egen indgang til køkkenet, så man ikke bliver forstyrret.
Pris: 33.000 dollars (ca. 179.000 kr.)

Hotel Wilson, Royale Penthouse Suite, Geneve

Schweiz er et lille land – det er Roayle Penthouse Suiten på Hotel Wilson ikke. 1.600 kvadratmeter med fire soveværelser, spisebord til 26, seks badeværelser, cocktail-lounge, billardbord og egen elevator er bare noget af det, der følger med en overnatning her. Servicen er også ekstraordinær, skulle man f.eks. ønske sig at sove i en bestemt type seng, bliver en sådan installeret inden ankomst. Og da sikkerheden er et af kerneområderne på hotellet er samtlige vinduer skudsikre, og der er installeret panik-knapper ved siden af sengene.
Pris: 33.000 dollars (ca. 179.000 kr.)

Burj al Arab, Royal Suite, Dubai

Det legendariske hotel i Dubai behøver næppe en nærmere introduktion. Et ophold i den to-etagers Royal Suite inkluderer marmorgulv, en trappeopgang af det pureste guld, roterende senge, egen biograf, egen elevator og separat indgang til den private butler. Man kan også benytte sig af sin egen private chauffør til Rolls-Roycen eller helikopteren, hvis man vil ud af suiten.
Pris: 18.000 dollars (ca. 97.000 kr.)

Ritz-Carlton, Ritz-Carlton Suite, Moskva

Et af de største aktiver, suiten på Ritz Carlton i Moskva er begavet med, er gulv til loft vinduer, der sikrer en enestående udsigt over Kreml og Den Røde Plads. Derudover kan man ved et ophold her se frem til blandt andet eget bibliotek og piano på de 237 kvadratmeter. Beliggende i Rusland er sikkerheden i mere end top, suiten er også udstyret med et beskyttelsesrum og krypterede telefon- og internetforbindelser. Hele herligheden er dekoreret i russisk imperial style. 
Pris: 17.000 dollars (ca. 92.000 kr.)

Skal det være luksus i Thailand? Se 5 overdådige hotel-oplevelser i Smilets land.