Verdens bedste pub ligger i Stockholm

Den danske restaurant Noma er netop kåret til verdens bedste, men svenskerne kan også: Pubben The Tudor Arms i Stockholm er kåret til verdens bedste

The Tudor Arms er ingen døgnflue, den åbnede dørene for 40 år siden. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.tudorarms.com

Det er den engelske avis Daily Telegraph, der i samarbejde med flyselskabet British Airways har kåret The Tudor Arms i Stockholm til verdens bedste pub. Ganske vist uden for Storbritannien.

Læs også: 250 nye pubber på vej i England

Men pubber i 35 lande har deltaget i konkurrencen, og i finalerunden deltog een pub fra hvert land.

The Tudor Arms vandt i skarp konkurrence med Carnegie´s Pub i Hong Kong, Sid's Pub i Kuala Lumpur, Malaysia, George and Dragon i Dar-es Salaam, Tanzania, The Bull´s Head i Bangkok, Thailand og The Royal Oak i Cape Town, Sydafrika.

Åbnede dørene for 40 år siden
"Når du kommer ind i pubben, så kan du ikke se, at du er i Stockholm. Du kunne lige så godt være i London," siger den stolte ejer Chris Billowes til Realtid.se

The Tudor Arms er ingen døgnflue, den åbnede dørene for 40 år siden. Foruden traditionel ølservering tilbyder pubben også ugentlige Quizzer og engelsk fodbold på storskærm.

The Tudor Arms ligger i Grevgatan 31, hvis du skulle få lyst til en forfriskning under Stockholm-besøget. Men i modsætning til engelske pubberi England, som nu opm stunder holder længe åbent, så lukker The Tudor Arms kl. 23 som i "gamle" dage.