Verdens bedste præsidentsuiter

Præsidentsuiten på det syvstjernede arabiske hotel Burj Al Arab blev i går kåret som verdens bedste i World Travel Awards. Se alle 17 nominerede her.

Præsidentsuiten på øverste etage af det luksuriøse hotel Burj al-Arab i Dubai løb med titlen som verdens bedste i de årlige World Travel Awards. Se de 17 nominerede suiter i billedserien herunder. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den ligger på 24. etage af det berømte syvstjernede luksushotel i Dubai, Burj al-Arab, koster over 90.000 kroner per nat og indeholder 667 kvadratmeter plads at boltre sig på. 

Se også: Verdens dyreste hotelsuiter

Præsidentsuiten på Burj al-Arab blev i går kåret som verdens bedste af slagsen i den fornemme World Travel Awards, der uddeles en gang årligt, og er rejsebranchens svar på en Oscar. 

Burj al-Arab, der på arabisk betyder Tårnet af Arabien, er, som de fleste bekendt, et overflødighedshorn af ekstravagant luksus, og det er af samme årsag langt fra første gang, Burj al-Arab indkasserer en pris i World Travel Awards.

I kategorierne "Mellemøstens bedste hotel" og "verdens bedste all-suite hotel" har det 321 meter høje hotel i Dubai adskillige gange været på vinderskamlen, ligesom hotellet de sidste fire år er løbet med prisen for verdens bedste hotel, en ære, som også i år tilfaldt hotellet med den særprægede sejl-form.  

Se alle 17 nominerede præsidentsuiter i billedserien ovenover.

Se også hvem, der kan kalde sig verdens bedste island resort, og hvem, der har verdens bedste first class på deres fly.