Verdens bedste præsidentsuiter

Præsidentsuiten på det syvstjernede arabiske hotel Burj Al Arab blev i går kåret som verdens bedste i World Travel Awards. Se alle 17 nominerede her.

Præsidentsuiten på øverste etage af det luksuriøse hotel Burj al-Arab i Dubai løb med titlen som verdens bedste i de årlige World Travel Awards. Se de 17 nominerede suiter i billedserien herunder. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Den ligger på 24. etage af det berømte syvstjernede luksushotel i Dubai, Burj al-Arab, koster over 90.000 kroner per nat og indeholder 667 kvadratmeter plads at boltre sig på. 

Se også: Verdens dyreste hotelsuiter

Præsidentsuiten på Burj al-Arab blev i går kåret som verdens bedste af slagsen i den fornemme World Travel Awards, der uddeles en gang årligt, og er rejsebranchens svar på en Oscar. 

Burj al-Arab, der på arabisk betyder Tårnet af Arabien, er, som de fleste bekendt, et overflødighedshorn af ekstravagant luksus, og det er af samme årsag langt fra første gang, Burj al-Arab indkasserer en pris i World Travel Awards.

I kategorierne "Mellemøstens bedste hotel" og "verdens bedste all-suite hotel" har det 321 meter høje hotel i Dubai adskillige gange været på vinderskamlen, ligesom hotellet de sidste fire år er løbet med prisen for verdens bedste hotel, en ære, som også i år tilfaldt hotellet med den særprægede sejl-form.  

Se alle 17 nominerede præsidentsuiter i billedserien ovenover.

Se også hvem, der kan kalde sig verdens bedste island resort, og hvem, der har verdens bedste first class på deres fly.