Varm op til julen i badebukser og klipklapper

Star Tour sælger rejser til Gran Canaria til halv pris i første halvdel af december.

Star Tour starter lynudsalg på rejser til De Kanariske Øer med afgang 2. dec. – 14. dec., hvor man kommer af sted to personer for én rejses pris, og altså er hjemme igen inden jul. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Opskriften på den ultimative december kunne i følge Star Tour lyde sådan her: Indkøb af julegaver på i 23-25 graders varme og sol på en af De Kanariske Øer på ferie til halv pris, derefter traditionel jul hjemme i Danmark med familien.

Læs også:
Knas i julesalget

Star Tour starter lynudsalg på rejser til De Kanariske Øer med afgang 2. dec. – 14. dec., hvor man kommer af sted to personer for én rejses pris, og altså er hjemme igen inden jul.

Det bedste af to verdener

"Der er rigtig mange danskere, som elsker julen og traditionerne omkring at fejre den hjemme i Danmark. Men der er lige så mange, der døjer med at holde vejret ud herhjemme på denne årstid, og ved at rejse i den første halvdel af december, få julegaveindkøbene overstået i ro og mag på solferie, og så være hjemme i god tid til at fejre dansk jul med familien, får man det bedste af to verdener," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Den første halvdel af december er typisk lavsæson i rejsebranchen, og i år har Star Tour derfor et restlager af rejser til en række af danskernes favoritrejsemål: De Kanariske Øer, Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife, hvor termometeret måler gennemsnitligt 23-25 grader i december.