Vanvids-jacuzzi 189 meter oppe i luften

En flok gale schweizere har som mål at hoppe i jazucccien de mest skøre steder - sidst satte de jacuzzien op i en bro 189 meter over en schweizisk dal.

Foto: www.jaccuzzi.ch Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Først byggede de 25 schweizere en specielt designet platform og sænkede den 39 meter ned fra broen Gueuroz Bridge i Schweiz hængende i stålwirer og tov - og her stoppede den så 189 meter fra dalens bund.

Start thailandsferien her: 95 tips og 100 guides og artikler

Herefter blev jacuzzien på seks timer bygget på platformen, mens det havde taget 2.500 timer at planlægge hele missionen.

Champagne og kage
Vandet i jacuzzien blev varmet op med gasbrænder og de 25 vovehalse kunne rapelle sig ned til en meget usædvanlig oplevelse. Og nyde udsigten over dalen, mens de sippede champagne og spiste kage.

Gruppen kalder sig jaccuzzi-sammenslutningen og hele ideen er, at medlemmerne skal træne deres kreativitet og lære at blive bedre venner ved at snuppe en tur i jacuzzi de mest vanvittige steder.

Sammenslutningen har eksisteret i ti år og har holdt jacuzzi-fester på frosne søer, på bunden af en hule, på en parkeringsplads i Geneve og nær toppen af Mont Blanc. Men badet her under broen i oktober har krævet usædvanlig meget planlægning.

Se også: Nøgen bungeejump - og 8 andre hotte rejser