Værsgo: 5 gadgets til storbyferien

Efter devisen - praktisk, sjovt og let at bære, giver Rejseliv dig fem bud på gadgets, du ikke vil undvære på din næste storbyferie.

Skridttælleren fra Friskop. Fold sammen
Læs mere
Foto: Friskop

1. Når hvert skridt tæller

Det er tit vores ben, der får lov at fragte os fra sted til sted, når vi er på storbyferie. Det bliver til rigtig mange skridt på en dag, med en skridttæller kan du holde øje med præcis hvor mange. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt, du når de 10.000 skridt, det anbefales at gå hver dag. Spis derfor franske makroner i Paris og flødepasta i Rom med god samvittighed.

2. Letvægts rygsæk

På storbyferier gælder det om at minimere mængden af ejendele, du skal slæbe rundt på. Til det er denne rygsæk perfekt. Den vejer kun 68 gram og kan pakkes så lille og kompakt, at den kan sidde i din nøglering eller ligge i lommen, når den ikke er i brug. Udfoldet rummer den til gengæld 20 liter, så den er ideel at fragte souvenirs og nyt tøj tilbage til hotellet i.

3. Retrokamera til lommen

Der er noget skønt og umiddelbart og gammeldags på den sjove måde over de billeder, et polaroidkamera tager. Kameraet har automatisk blitz og fokus og fire lysindstillinger at vælge imellem, så du kan lege med billedernes udtryk, mens du fotograferer stort og småt i byen, du besøger. Fås i flere farver.

4. Oplad på farten

Undgå at din mobil løber tør for strøm, mens du shopper. Med en transportabel oplader i tasken går din smartphone eller tablet aldrig død, mens du ser på kunst eller sipper kaffe på en hip fortovscafe. Denne kan, på grund af sin USB-indgang, tilsluttes de fleste smartphones på markedet, så du aldrig igen skal bekymre dig om lavt batteri.

5. Verdens mindste paraply

Der er desværre ingen garanti for godt vejr på storbyferien. Omvendt er det træls at slæbe rundt på en paraply, hvis regnen udebliver. Den gode løsning er verdens mindste paraply. Paraplyen, der er så lille, at den let kan transporteres, men stadig så funktionel, at den holder dig tør, hvis vejret viser tænder. Med sin længde på 20 centimeter er det ikke den, der stjæler plads i tasken.