USA-ferien koster nu det samme som Sydeuropa-ferien

Florida hitter til sommer som det mest populære USA-feriemål.

Her ses Miamis farvestrålende skyline en sen aftentime. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Feriefolket får fordel af, at færre erhvervsfolk for tiden rejser til USA.

Se også: Mest ferie for pengene.

Flyselskaberne, der flyver fra Europa til USA, oplever lige nu et drastisk fald i antallet af erhvervsfolk, der vil krydse Atlanten.

"Derfor sender flyselskaberne kampagnepriser på markedet, som gør det lige så billigt at holde en uges eller 14 dages ferie i Florida som i Sydeuropa," siger udviklingschef Carsten Andersen fra MyTravel Tango.

En familie med to voksne og to børn kan i juni holde en familie- og badeferie i Fort Lauderdale med syv overnatninger og 1 uges billeje for i alt 17.620 kr. - svarende til 4.405 kr. pr. person.

Eller 14 dages Florida-ferie for i alt 23.030 kr. - svarende til 5.758 kr. pr. person – inklusive fem overnatninger i Orlando med Disney World, Epcot Center, Universal Studios og Sea World og otte overnatninger i Fort Lauderdale med f.eks. Miami Beach, Everglades og Key West.

Og så er der endda 13 dages billeje inkl. frit kilometerantal og alle forsikringer med i prisen," siger Carsten Andersen.

Hvis man hellere vil køre rundt Californien i 13 dage, kan to voksne og to børn for i alt 31.205 kr. flyve til den amerikanske solskinsstat.

"Her udstyrer vi dem med en god amerikanerbil, 10 dages kør-selv-ferie med besøg bl.a. i Santa Barbara, San Francisco, nationalparkerne Yosemite og Death Valley og Las Vegas. Der ligger en udførlig kørselsvejledning i bilen, og alle overnatninger er med i prisen.

De sidste to overnatninger får man i Los Angeles, hvor man stadig råder over bilen og bl.a. kan besøge Hollywood, Beverly Hills og Disney Land i Anaheim," siger Carsten Andersen.

 
De 5 mest populære rejser til USA

1. Florida – kombinationen Orlando med bl.a. Disney World, Universal Studios, Sea World og Fort Lauderdale eller Miami Beach
2. Florida Rundt i bil (Miami Beach, Key West, Everglades og Orlando)
3. Californien kør-selv-ferie med kørevejledning, overnatninger og billeje
4. Badeferie i Fort Lauderdale eller Miami Beach
5. New York

Skal der være mere luksus til samme penge? Læs mere her.