Ups - glemte underbukserne i flyet

Kig en ekstra gang, inden du forlader flyet, for med stor sandsynlighed har du glemt et eller andet, viser ny undersøgelse.

Foto: Iris
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er mest sandsynligt, at du glemmer en bog om bord i flyet, når du iler videre. Bøger ligger nemlig på en klar førsteplads over genstande, som vi glemmer om bord. Det viser en ny undersøgelse fra Skyscanner, der sammenligner flypriser. Nu har sitet spurgt brugerne om glemsomheden.

Læs også: Guide til underholdning på fly

En trediedel af de adspurgte har glemt genstande, der er mere værd end 600 kr., bl.a kameraer, iPads og spillekonsoller. Men værst er det egentlig for de fem procent, som glemmer pas og rejsedokumenter, de løber hurtigt ind i problemer.

Næst efter bøger, som 18 procent har glemt i flyet, følger mobiltelefoner med ni procent magasiner/ aviser med otte procent og et stykke tøj også med ottte procent.

Der er ikke noget specielt i at glemme ovenstående genstande, mere underligt bliver det, når fem passagerer oplyser at have glemt deres vielsesring om bord - de kan få et forklaringsproblem ved hjemkomsten. Og ham som glemte sine kunstige tænder har kun sig selv at skælde ud.

Og helt bizart bliver det med et par underbukser, der blev glemt om bord. Men generelt er det sine værdier, man skal passe mest på.

Dave Boyte fra Skyscanner siger: "Som meget rejsende har jeg glemt høretelefoner, bøger og iPods, men det sidste man vil miste er sine vigtige sager. Så hold godt øje med pas, rejsedokumenter, telefon og pung."

Her er listen over de mest glemte ting i flyet:

Bøger - 18 procent
Mobiltelefoner - 9 procent
Magasiner - 8 procent
Tøj - 8 procent
Briller/solbriller - 8 procent
Høretelefoner - 6 procent
Pas - 5 procent
Kameraer - 3 procent
iPad - 3 procent
Mad - 3 procent
Spillekonsoller - 2 procent
Håndbagage - 2 procent
Legetøj - 2 procent
Andet - 23 procent