Ugens klumme: Og rejsen går til...

Jeg glæder mig allerede vildt meget til rejselivet i 2011. For jeg ved sådan cirka hvor jeg skal hen, og jeg kan afsløre, at mit rejseliv vil føre mig til Dubai, Island og New Zealand.

Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Som det tegner sig, vil det være fint at smutte en tur i april måned, for her vil min udlængsel være særlig stor, og i det hele taget vil starten af året byde på flere korte rejser, mens jeg skal hen til perioden august-november før de store rejser venter mig.

Og hvordan kan jeg nu vide alt det? Jo, det kan jeg, fordi vi her på Rejseliv har bedt astrologen Karl Aage Jensen fortælle os om hans forventninger til de forskellige stjernetegns rejse-mønstre i 2011. Jeg er født i Skyttens tegn, og ifølge astrologen elsker jeg at rejse verden rundt, og jeg tiltrækkes af nye destinationer og anderledes kulturer – og det er ganske sandt.

Gode rejsemål for mig i 2011 vil altså være Dubai, Island og New Zealand, og mens jeg har været flere gange de to førstnævnte steder og oplevet en masse, så har jeg aldrig været i New Zealand, og det glæder  jeg mig vanvittig meget til.

For skorpionen vil gode rejsemål i år være Kenya, Tibet og sommerhusferie i Danmark. Så øv,  jeg burde være født lidt tidligere, for det er bestemt rejsemål, som jeg også kunne tænke mig.

Men i årets første udgave af Rejseliv.dk har vi meget mere end rejse-horoskoper. Vi rapporterer  fra de varme strande i Brasilien, vi ser tilbage på rejseåret, der gik – og vi ser nærmere på de rejse-trends, der viser sig for det nye år.
I år vil danske rejsende være unikke og gøre tingene selv, lyder meldingerne. Godt nyt rejseår.

Læs også: Rejsehoroskop 2011