Trussetyv på spil i lufthavn

Kvindelige rejsende får brudt bagagen op og stjålet intime beklædningsgenstande, når de rejser indenrigs i Papua Ny Guinea.

Sådan ville billedet se ud - hvis ikke tyven havde taget hendes trusser. Fold sammen
Læs mere
Foto: AFP
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En undertøjstyv hærger lufthavnen og især de kvindelige passagerers bagage, når de rejser med det nationale luftfartselskab Air Niugini via lufthavnen i Papua Ny Guineas hovedstad, Port Moresby. Og han/hun er specielt ude efter trusser.

Se også: 9 lette råd til en lettere kuffert

Fire kvinder, der ikke ønsker at få deres navne frem, at deres bedste undertøj blev stjålet baggagen, da de rejste ud af Port Moresby på en indenrigsflyvning.

En kvindelig turist, der var på et kort besøg i Papua Ny Guinea, har oplyst, at hendes taskes lås var brudt op og at g-string og trusser med blondekant er fjernet.

"Jeg kunne ikke tro det. Jeg var chokeret; det er simpelthen for ækelt," siger hun. "Jeg har rejst over hele verden og det er første gang jeg har været ude for noget som det her."

De lyserøde trusser manglede 

En anden kvinde, der besøgte sin mor i Lae på Papua Ny Guineas norvestkyst, opdagede at hendes lyserøde trusser manglede.

"Det mærkelige er, at der var meget mere værdifulde ting at stjæle i kufferten end mit undertøj," siger hun.

En tredje kvinde har oplyst, at Air Niugini har bedt om en politianmeldelse samt kvitteringer, når de er blevet afkrævet kompensation for det stjålne undertøj.
 
"Jeg var i bjergene, Mount Hagen, af alle steder i Papua Ny Guinea, og måtte bede det lokale politi om at lave en anmeldelse, så jeg kunne gøre krav på erstatning fra Air Niugini," siger hun.

Ledende ansatte i Air Niugini har lovet at trænge til bunds i sagen.

”Vi har talt med personalet ved skranken om, at der blev stjålet fra bagagen. Og vi er opmærksom på, at der er tale bestemte beklædningsgenstande," siger en talsmand.

Se også: Ryanairs pin-up'er 2009