Tre eksotiske ferier

Fra en minirejse for det mindre budget til rejsen til parret, der ikke behøver at tænke på økonomi.

Vi har samlet tre rejser til forskellige eksotiske steder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Marrakech

3 dage

Marrakesh, Marokko. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix.

Marokkos største by er nok moderne med fine hoteller og fancy restauranter, men har også masser af 1001 nat stemning i især den gigantiske gamle bydel, medinaen. Hvor man kan blive væk i de labyrintiske gader, gøre gode kup i basaren og slappe af i små grønne gårdhaver.

Transport: Norwegian flyver direkte til Marrakech til priser fra 1.300 kr. per person.

Ophold: Der findes adskillige hoteller i Marrakech, et af de mere luksuriøse, som ligger i de smalle gader i medinaen er Riad Kheirredine, som bl.a. har en tagterrasse, hvor man kan spise middag under den afrikanske nattehimmel. Pris for fem nætter i midten af januar: 3.000 kr. for et værelse til to.

Forplejning: En middag på restaurant med vin koster cirka 200 kr. per person, men kan fås både meget billigere og meget dyrere, afhængig af restauranten. 3.000 kr.

Samlet pris: 8.600 kr.

Info: visitmorocco.com

Usbekistan

10 dage

Uzbekistan. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix.

Vejen mellem Middelhavet og Kina var i 1.500 år en af verdens vigtigste handelsveje, der bl.a. bragte silke til Europa, deraf navnet på den eksotiske rute, Silkevejen. Den går bl.a. gennem Usbekistan, hvor nogle af de gamle karavanebyer, Samarkand og Bukhara, stadig er velbevaret og giver mulighed for at opleve både historie og kultur.

Transport: Bl.a. Aeroflot og SAS flyver til Samarkand til priser fra 9.000 kr. Flyrejsen er inkluderet i de fleste pakkerejser, som bl.a. Stjernegaard Rejser arrangerer til 13.990 kr. per person.

Ophold: Man bor på rundrejsen i byerne Samarkand, Bukhara og Khiva, alle steder på trestjernede hoteller. Hotellet i det, der betegnes som Silkevejens smukkeste by, Khiva, er indrettet i en tidligere koranskole, som ligger midt i den gamle bydel.

Forplejning: Al forplejning er inkluderet i prisen på pakkerejsen.

Samlet pris: 27.980 kr.

Info: visit-uzbekistan.com

Fiji-øerne

12 dage

Fiji. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix.

Det bliver næppe meget mere eksotisk end øerne langt ude i Stillehavet. Med koralrev, palmer, hvidt sand, stort set evig solskin. Fiji består af 9 større øer og 300 mindre, hvoraf den private ø Vomo er en af de helt små - med eget resort, golfbane og forskellige muligheder for vandsport, herunder snorkling i verdensklasse.

Transport: Bla. Korean Air flyver med to stop til Fiji, hvorfra man flyver det sidste stykke til Vomo Island i helikopter. Man kan også flyve via Los Angeles, priser fra 10.000 kr. retur. Flyrejsen er inkluderet i pakkerejsen med Nyhavn Rejser til 35.000 kr. per person.

Ophold: Vomo Island Resort er et femstjernet resort med 28 villaer enten ned til stranden eller oppe i landskabet. En overnatning koster i januar cirka 8.500 kr. for et værelse til to. Opholdet er inkluderet i pakkerejsen.

Forplejning: Al mad og ikke-alkoholiske drikke er inkluderet i prisen.

Samlet pris: 70.000 kr.

Info: vomofiji.com