Top25: De billigste flybilletter i helligdagene

To helligdage forvandler to weekender i maj til oplagte tidspunkter for en miniferie. Rejseliv.dk tjekker priserne på flybilletter til 25 storbyer i Europa.

Rejseliv.dk har kigget på priserne på direkte flybilletter fra København til 25 populære storbyer i Europa i forbindelse med de tre helligdage i april og maj. Fold sammen
Læs mere
Foto: Iris

Har du allerede planer om at gå i kirke på Kristi Himmelfartsdag eller læse op fra Apostlenes Gerninger 2. Pinsedag?

Hvis ikke, er det oplagt at bruge fridagene til at tage på en forlænget weekend til en storby i Europa.

Men hvad koster det at komme af sted lige præcis de dage, hvor alle andre også har fri? 

Rejseliv.dk har kigget på priserne på direkte flybilletter fra København til 25 populære storbyer i Europa i forbindelse med de to helligdage. 

 

Kristi Himmelfartsdag

Vil du af sted i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag, er Stockholm billigst at flyve til - direkte returbilletter koster 812 kr. Nice er dyrest med 4.236 kr.

Pristjek: Se her, hvad det koster at flyve til Firenze, Nice, Lissabon og 22 andre storbyer i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag.

2. pinsedag

Vil du af sted i forbindelse med 2. Pinsedag, er Wien billigst med direkte returbillitter til 793 kr., og Nice er dyrest med 2.236 kr.

Pristjek: Se her, hvad det koster at flyve til Paris, Berlin, Amsterdam og 22 andre storbyer i forbindelse med 2. Pinsedag.