Tomhjernede turister i krokodillefælde

Det er dødsensfarlige dyr, men australske mænd svømmede ind i krokodillefælden, og et andet sted dansede bikinipiger på den.

Det er en absurd opførsel, siger ranger og krokodilleekspert Gary Lindner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Myndigheder er rystede over tomhjernede turisters dødsforagt i de australske nationalparker.

Læs også: 10 steder du kan blive spist af dyr

Forleden kunne Northern Territory News berette om en flok mandlige turisters hovedløse fremfærd ved Jim Jim Falls i Kakadu Nationalpark.

I den krokodillefyldte flod var to mænd svømmet ind i en krokodillefælde, hvor de stak hænderne op gennem gitteret efter en tredie, der stod oven på fælden, mens en fjerde fotograferede "dåden".

Og dagen efter dukkede et nyt "turist-foto" op i Daily Telegraph. Denne gang fra Maningrida floden hvor to piger iført bikinier og champagneflasker dansede og sang på en krokodillefælde, mens deres kærester sejlede rundt i en lille båd på floden og fotograferede dem.

Ekstrem farligt
Det er en absurd opførsel, siger ranger og krokodilleekspert Gary Lindner.

"Krokodillerne tiltrækkes af den lokkemad, der er hængt op inde i fælden. Så det er ekstrem farligt at fjolle rundt på den måde," advarer han.

Ledelsen af nationalparken forsøger i øjeblikket at finde ud af, hvem de tåbelige turister er, så de kan blive straffet for deres opførsel.

"Der er nul tolerance over for folk, der rører vores krokodillefælder. Der kan straffes med bøder op til 200.000 kr. og endda fængsel op til fem år for en sådan dumdristige opførsel," fastslår parkmyndighederne.

Se også: Turist reddet fra krokodilles gab