To fulde kvinder efter flykaptajnen

British Airways måtte nødlande med to midaldrende kvinder, der havde taget forskud på nytårsfesten og var gået amok i Malibu og havde lyst til at se cockpittet.

Foto: Iris

"Det var meget skræmmende", beskriver en af passagererne på British Airways flyet situationen til den britiske avis Daily Mail.

Læs også: Guide til underholdning på fly 

"De to kvinder besluttede, at de ville mødes kaptajnen, og de marcherede gennem kabinen mod cockpittet."

Inden da havde andre passagerer set kvinderne drikke Malibu direkte af flasken, og da de senere blev hindret i at komme ind i cockpittet, nægtede de at gå tilbage til deres sæder og opførte sig både truende og bandede højrøstet, uagtet det var foran familier med børn.

Overdraget til fransk politi
En anden passager fortæller, at de to kvinder havde truet med at finde frem til en af flyets stewardessers familie og dræbe dem.

Enden på miseren blev, at kaptajnen afbød flyvningen mellem Gatwick og Tunis og landede i Lyon i Frankrig, hvor de to kvinder på henholdsvis 43 og 50 år blev overdraget til fransk politi, og de kan forvente, at de for fremtiden er bandlyst og har livsvarig karantæne fra flyselskabet.

Tolererer ikke forstyrrende opførsel
En talsmand fra British Airways bekræfter over for avisen, at der mandag 31. december var en "hændelse" om bord på BE2664 på vej mod Tunis, og at flyet blev omdirigeret til Lyon på grund af forstyrrende opførsel af to kvinder:

"Både vores kunder og personale fortjener en sikker og behagelig flyvning. Vi tolererer ikke forstyrrende opførsel om bord på vores fly."

Se også: 12 ting der får dig smidt af flyet