Tidligt boom i salg af efterårsrejser

Danskerne flygter fra den danske sommer, og nu melder flere charterbureauer om rekordsalg af rejser i skolernes efterårsferie.

Foto: Iris
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Charterbureauerne har haft travlt i sommer, men nu melder bureauerne også om rekordsalg af rejser i efterårsferien, den eftertragtede uge 42, hvor skolerne holder fri.

Se også: Halv pris på rejser i august

Det er væsentligt tidligere end normalt, skriver Takeoff.dk

Den store efterspørgsel på rejser til sol og strand har betydet, at mange danskere ikke har kunnet få deres ferieønsker opfyldt i skolernes sommerferie.

Derfor er der tryk på salget af rejser i uge 42 fortæller Falk Lauritsen Rejser

”Vil man af sted i den meget populære efterårsferie i uge 42 er der stadig pladser at finde, men også her går det hurtigt og langt over halvdelen af rejserne er allerede solgt”, forklarer Søren Buchbjerg, Salgs- og marketing direktør.

Apollo Rejsers informationschef, Rikke Koks Andreassen, er enig i, at den enorme efterspørgsel skyldes, at mange kunder har måtte gå forgæves efter en sommerferie, og derfor booker mange danskere ferie i efterårsferien med det samme.

”Telefonerne kimer, og der er fart over bestillingerne på nettet. Og når kunden ikke kan få en rejse i skolernes sommerferie, booker mange i stedet en ferierejse i uge 42. Sidste år tog cirka 60.000 danskere på charterferie i efterårsferien, og tallet ser ud til at blive endnu højere i år” siger Rikke Koks Andreassen i en pressemeddelelse.

Hos Apollo Rejser udvider man med fire ekstra flyafgange fra København og en enkelt fra Billund, angiveligt for at kunne følge med riften efter rejser i efterårsferien.