Thailand til lavpris

Star Tour bliver nu størst på Thailand med 10.000 ekstra lavprisbilletter direkte tur-retur til Phuket.

Foto: Judith Betak
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Star Tour sætter en direkte jumbo ind til Phuket næste vinter og udvider sit program i Thailand med mere end 30 procent i forhold til denne vinter. Det betyder, at fire ud af ti danskere, der rejser til Phuket den kommende vinter, sidder i et Star Tour fly.

"Vi smider 10.000 lavprisbilletter direkte tur-retur til Phuket på markedet nu, og generelt har vi sat vores priser på både hotel og fly i Thailand ned med gennemsnitligt 1.000 kr. under denne vinters niveau. Der har været utrolig stor efterspørgsel på rejser til Thailand i vinter, og vi tror på, salget kun bliver større efter en usædvanlig barsk dansk vinter," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Laveste fra-pris på markedet

Jumboen betyder, at Star Tour kan tilbyde de laveste fra-priser på markedet for kun-fly billetter tur retur til Phuket, og der er tale om billetter i den mest efterspurgte periode – højsæsonen - i december til marts.

"Vores fra-pris starter ved 4.498 kr. for en billet t/r til Phuket, hvor vi som eneste charterrejsearrangør flyver direkte både ud og hjem. Der er mange, der gerne vil nøjes med flybilletten og selv arrangere hvor og hvordan de vil bo på rejsen i Thailand, og derfor ved vi, der vil være stor interesse om de her billetter," siger Stig Elling.

Star Tour slår med denne markante øgning af Thailandsprogrammet sin position som størst på Thailand fast.