Tequila med de kendte

På Los Cabos kan man drikke tequila i luksuriøse omgivelser og måske spotte sin favoritskuespiller.

Mexicanske Los Cabos – blot et par timer fra Los Angeles i USA – er drømmen om et eksotisk ferieparadis. Fold sammen
Læs mere
Foto: Tina Jøhnk Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jeg elsker ferie i Mexico,« siger Jennifer Aniston, der stadig er solbrun efter sin seneste ferie i Los Cabos.

Læs også: VIP-ferie til budgetpris

Hun hører til de mange kendte hollywoodstjerner, der nyder at slappe af på stranden i de eksklusive mexicanske feriebyer – et par timers flyvetur fra Los Angeles. Sidste år holdt hun sin 41-års fødselsdag på One & Only Palmilla resort med Gerard Butler, Courteney Cox, Jason Bateman og Sheryl Crow blandt gæsterne.

Los Cabos er blandt andet kendt for sine luksushoteller som Esperanza og Las Ventanas. Her ferierer stjerner som Jessica Alba, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Cash Warren, Kate Beckinsale og George Clooney.

»Det kræver ekstra security og bodyguards,« siger Franck Ginapé, der arbejder på Casa Dorado, hvor Paris Hilton boede fem nætter for at fejre nytårsaften sammen med sin søster og kæreste i penthouselejligheden, der koster ca. 25.000 kroner per nat.
»De har deres egen butler, og så er de under opsyn hele tiden.«

Carmeon Diaz elsker at surfe
Cameron Diaz, der elsker at surfe i et turkisblåt hav, er også ofte at finde i Los Cabos – nu med kæresten Alex Rodriguez, der har et hus i på den luksuriøse del af Cabo San Lucas, Pedregal.

»Det er en spirituel oplevelse,« siger en begejstret Cameron Diaz om at surfe.
»Det er det tætteste, man kan komme på at være direkte i kontakt med naturen, som er Gud for mig. Man tager den energi, som har rejst tusindvis af kilometer, og den skubber dig på sin overflade ind mod kysten, og man får mulighed for at følge denne rejsende, som kommer langvejsfra på sin sidste færd mod målet. Det er ret utroligt. Det er en yderst spirituel oplevelse. Du er til stede i øjeblikket, og vandet virker helende på din sjæl.«

Gratis for bikini-babes

»Hvis du er i bikini, er det gratis,« siger en af tjenerne ved Mango Deck, som er en af barerne langs stranden på den travle Playa del Médano ved feriebyen Cabo San Lucas.
»For så kommer der flere mandlige kunder i butikken.«

Han taler til en ung amerikansk kvinde, der holder »spring break« – den amerikanske forårsferie – i Los Cabos og fester med margarita og Corona på stranden midt om dagen. Hun vil gerne have en liggestol og får den gratis, da hun viser en mikroskopisk bikini frem.
»Thaaaank you!« siger tjeneren.

Los Cabos ligger på halvøen Baja California og er kendt for sine lækre strande, dykning i de såkaldte balnearios, hvalspotting, fiskeri og den smukke klippeark El Arco del Cabo San Lucas.

Perfekt sted at nyde livet
Los Cabos betyder »enderne« og består af en lang række af »ender«. En strækning som også kaldes »turistkorridoren«, og begynder med San Rose del Cabo og strækker sig ca. 32 km langs kysten til byen Cabo San Lucas, der har ca. 70.000 indbyggere. Årsagen til navnet »Los Cabos« er, at de mange »Cabos« ligger på den yderste tip af Baja California.

»Det er det absolut mest populære turistmål for amerikanere,« siger 34-årige Megan, der forlod Las Vegas for otte år siden for at arbejde i Cabo San Lucas. »Jeg kan ikke komme i tanker om et bedre sted at nyde sol, hav og strand – og margaritas.«

Læs også: Verdens bedste badeferier