Tag hippie-flyet til San Francisco

Blomster og pang-farver skal minde rejsende om hippie-tiden på ny rute til San Francisco

Her har Boeing 340-flyet fået hippiemotiver på. Fold sammen
Læs mere
Foto: Swiss.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fra 6. juni kan du iføre dig de gamle trompet-bukser i psykedeliske farver, lædervesten med strimler, peace og love-mærkaterne og den fjollede hat, for den dag letter Swiss Air fra Zürich med kurs mod den gamle hippie-fæstning San Francisco i USA.

Læs også: Her rejser de kendte hen i 2010

Og det bliver ikke med et hvilket som helst fly. Næeh, Airbus A340-flyet er malet i de måske mest friske farver, som verden endnu har set.

Mere end 30.000 læsere af avisen 20 Minuten stemte på netop denne hippie-bemaling, og det farverige fly kan opleves hver eftermiddag, undtagen om tirsdagen, når flyet sætter kurs mod San Francisco.

"Blomsterne og de farverige bogstaver skal minde passagererne om arven fra hippie-tiden og de åbne holdninger som rådede i San Francisco", siger Andrea Kreuzer, pressetalskvinde i Swiss til VG Nett.

"Med den nye rute regner vi med at øge markedsandelene. Vi ser de nordiske lande som områder med stort vækstpotentiale for Swiss."

Fra København flyver Swiss to gange hver dag til Zürich med forbindelse videre til San Francisco. Hvis du vil drømme dig tilbage til hippie-tiden med blomster i håret og kærlighed i hjertet under flyveturen i det sære fly.