Tag bare på ferie: Der er storskærme til fodbold-VM

Ingen grund til at blive hjemme foran skærmen - Star Tour lejer barer med storskærme på de populære rejsemål.

Star Tour arrangerer en udflugt til ca. 200 kr. inklusiv transport, stor fodboldfest, storskærme, fri bar under kampene og ansigtsmaling. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det kniber med at sælge charterrejser fra midt i juni og måneden ud, når VM i fodbold sparkes i gang i Sydafrika. Men det gør charterbureauet Star Tour nu noget ved på Mallorca, Kreta og i Bulgarien.

Læs også: Oplev Champions League-finalen - uden billet

"Star Tour inviterer nu til fodboldfest på danskernes foretrukne rejsemål, hvor vi har lejet barer med storskærme til alle Danmarks indledende kampe 14., 19., og 24. juni", siger salgsdirektør Stig Elling.

Fri bar under kampene
"Fodboldkampene købes som en udflugt til ca. 200 kr. inklusiv transport, stor fodboldfest, storskærme, fri bar under kampene og ansigtsmaling. Det er i forvejen lavsæson, så rejserne sælges i perioden fra 1.998 kr., og man kan spare op til 50 procent på rejsen."

"Vi har kunnet mærke en tøven i forhold til rejseindkøb i netop den periode, fordi mange mænd gerne vil se Danmarks indledende kampe. Det kan de nu, samtidig med at fruen kan nyde ferien," siger Stig Elling. "Med udsigten til fodboldfest er jeg sikker på, at vi kan lokke de danske fodboldfans ud af busken."

Se også: Bold og kys i Liverpool