Ta' en weekend med velvære

Tag en pause og sæt sjæl og legeme i centrum i en fortjent pause fra den stessede hverdag. Her er fem wellness-weekendophold.

Det gør ikke noget, at luften er kold, når man sidder i den store udendørs bassin, for vandet er dejligt varmt og afslappende. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mon ikke mange af os ikke altid er lige gode ved vores kroppe i den stressede og fortravlede hverdag, de fleste af os har?

Inspiration til efteråret

Det kan være svært at ændre dagligdagens vilkår, men det er til gengæld nemt af forkæle sin krop en stund. Adskellige kroer og hoteller rundt om i landet byder nemlig på særlige wellness-ophold.

Da eksempelvis Comwell Kellers Park åbnede for to et halvt år siden, var hotellet med den forrygende udsigt ned over Vejle Fjord det første fem-stjernede hotel i Jylland.

Det kan Kellers ikke mere rose sig af, men det gør ikke fornøjelsen mindre i de smukke omgivelse, hvor enkelthed og kvalitet sammen giver en gigantisk forkælelse.

Der er tænk på detaljerne – fra de kunstneriske indfald i udsmykningen, til den luksus det er at sidde hed og afslappet i den store sauna og samtidig nyde naturen udenfor gennem glasvæggene.

Klik her: Book en skøn forlænget weekend på Sweetdeal.dk

Værelserne er store og forskellige i form alt efter, hvad den eksisterende bygning har tilladt, enkelt indrettet med magelige Hästen-senge og menu-kort over hovedpudemuligheder: høj, lav, varm, fleksibel eller anatomisk samt tykke badekåber at putte sig i.

»Aqua-spa« hedder afdelingen med et lille swimmingpool, hvor der dog er plads til motion, blandt andet vandgymnastik, samt diverse bade – fodbade, dampbade og saunaer med en isfontæne af køle sig med samt et udendørs boblebad.

Brug af spaen og de mange bade hører med til opholdet, mens ekstra behandlinger og massager betales ekstra.

Næste: Fem wellness-weekendophold