Syv nye hoteller for vandhunde

Star Tours feriekoncept med hoteller med eget vandland er et hit hos mange danskere, så denne vinter har selskabet åbnet syv nye hoteller for vandhunde.

Coral Sea Splash Resort, Sharm el Sheikh, Egypten. Fold sammen
Læs mere
Foto: Star Tour
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Star Tour noterer stigende interesse for feriekonceptet Splash, hoteller med eget vandland, så den kommende vinter åbner Star Tour syv nye Splash hoteller på Gran Canaria, Egypten og i Thailand.

Læs også: Børnefamiliernes paradis

Seneste skud på stammen er det nyåbnede Splash Wet Sand på Phuket med egen strand og gigantisk vandland med bl.a. bølgemaskine, strømme og rutsjebaner.

"Vi har gjort et pletskud med Splash-konceptet. Vi introducerede Splash sidste sommer som et nyt rejsekoncept, og vi startede med seks hoteller omkring Middelhavet. Vi måtte hurtigt udvide med tre mere på grund af den store interesse. Denne sommer valgte 3.000 charter-kunder et Splash-hotel på sommerferien. Vores syv nye Splash-hoteller på nogle af de mest populære vinterrejsemål skal nok blive udsolgt hurtigt," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Apellerer til familier med store børn

Det er typisk familier med lidt større børn, der vælger et Splash-hotel, og på den måde har underholdning og aktiviteter for alle. Når man bor på et Splash-hotel har man all-inklusive og fri adgang til de store vandlande med masser af udfordringer.

"Siden vi lancerede konceptet sidste sommer, har andre rejsearrangører præsenteret lignende koncepter. Det er rart at ramme plet, og det at andre kopierer vores idé er jo smigrende, og får os kun til at finpudse konceptet endnu mere," siger Stig Elling.

Star Tours Splash-hoteller vinteren 2010/11
West Sands Phuket, Phuket
Centara Grand Mirage Beach Resort, Naklua Beach, Thailand
Jungle Aqua Park Resort, Hurghada, Egypten
Dar el Madina Resort, Marsa Alam, Egypten
Akassia Swiss Resort, Marsa Alam, Egypten
Coral Sea Splash Resort, Sharm el Sheikh, Egypten
Hotell Aqua Blu, Sharm el Sheikh, Egypten
Paradise Lago Taurito, Playa Taurito, Gran Canaria

Læs også: Hvornår kan man tage sine mindste med på ski?