Sviptur fra Phuket til Saigon

Phuket-ferien kan denne vinter krydres med en svipflyvetur til Vietnams Ho Chi Minh City for cirka 500 kr.

Selv om flyvetiden er mindre end to timer fra Phuket, er gadebilledet i det gamle Saigon helt anderledes. Fold sammen
Læs mere
Foto: Hoangh Dinh Nam
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Omtrent 60.000 danskere holder i denne vinter ferie på Phuket eller i Krabi i Thailand. Cirka 97 procent af dem er af sted i to uger eller mere.

Se også: Sådan sparer du på rejsen
 
"Over halvdelen af gæsterne, cirka 53 procent, har besøgt Phuket en eller flere gange før. Derfor får vi ofte spørgsmålet: Er der sket noget nyt i området, som vi simpelthen må opleve den kommende vinter," fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.
 
Han anbefaler en rask sviptur til f.eks. Ho Chi Minh City (Saigon) i Vietnam, Hongkong eller Jakarta i Indonesien.
 

Det tidligere Saigon
"Østens største lavprisflyselskab, Air Asia, starter til jul daglige flyvninger fra Phuket direkte til f.eks. Ho Chi Minh City, Hongkong og Jakarta i Indonesien. Til det tidligere Saigon flyves der hver aften kl. 19.20 med ankomst cirka to timer senere. Prisen for en returbillet er fra 255 kr. for en returbillet plus ca. 180 kr. i skatter. I Ho Chi Minh City er det muligt at booke et hotel for fra 15 amerikanske dollars og til cirka 200 dollars for Hotel Caravelle, som var hjemsted for de internationale journalister under Vietnam-krigen," fortæller Torben Andersen.

Mens rejserne til Ho Chi Minh City, Hongkong og Jakarta foregår på egen hånd, tilbyder Spies en flyrejse fra Phuket til Bangkok og retur, transfer til og fra lufthavnene samt to overnatninger på mellemklassehotel med morgenmad for cirka 1.500 kr.