Svensk wellness på budget

Trænger du til slappende velvære, massage og kropsbehandlinger, men vil du ikke betale en bondegård for det? Så er Sverige et godt bud!

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Husie Lilla Spa
Man behøver ikke at tage længere end til Malmø for at finde SPA-oplevelser. Riv nogle timer ud af kalenderen og tilbring den hos et af byens mange wellness-steder.

Se også: Guide til spa- og selvforkælelse

Husei Lilla Spa ligger midt i Malmø og tilbyder masser af forskellige behandlinger til overkommelige priser. Blandt andet kan man geare helt ned i en floatation tank, som endnu ikke findes så mange steder i Danmark. Under behandlingen ligger man i en lukket tank, hvor kroppen flyder på lunt saltvand. Der er helt mørkt i tanken og ingen lyde, så kroppen kan slappe fuldstændig af. Behandlingen siges at være god mod alt fra stress til muskelsmerter og bruges ofte i udlandet, når sportsstjerner skal forberede sig på en stor præstation. 45 minutters floatation koster 400 sek. kr.

Eksempel på behandling:
30 minutters kropsbehandling med kaffe og chokolade-scrub koster 350 sek. kr.

Husie Lilla Spa
Soldatgatan 6, 212 33 Malmö
Se mere på: www.husielillaspa.com 

Hotel Skansen
På Hotel Skansen i Båstad, lidt syd for Halmstad, kan du forkæle dig selv med en afslappende SPA-pakke på hotellet, som koster fra 1.695 sek. kr. per person. Den inkluderer en overnatning, adgang til stedets SPA-område, tre retters menu og morgenmad dagen efter. Derudover kan hotellets gæster booke ekstra behandlinger – f.eks. kan man sammensætte sin helt egen SPA-menu. DSB’s øresundstog kører til Båstad, så selv uden en bil er det let at komme til hotellet, der ligger lige ud til vandet.

Ekspempel på behandling:
En SPA-menu består af mellem én og fire forskellige behandlinger, som man sammensætter efter ønske. Én behandling koster 395 sek. kr., to koster 695 sek. kr., tre koster 895 sek.kr. og fire koster1.095 sek.kr.

Hotel Skansen
Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad
Se mere på: www.hotelskansen.se

The Lodge
Hotellet The Lodge ligger på et af Skånes højeste punkter med god udsigt over det fine sydsvenske landskab. Stedet er bygget i New-England-stil og inbyder med sine hyggelige træhuse til ren afslapning. Fra Malmø er der kun cirka 30 km til The Lodge, som blandt andet byder på en specielle påske-pakker. Den store pakke inkluderer afternoon tea, delkropsmassage, fire-retters menu og en overnatning for 1495 sek. kr.

Ekspempel på behandling:
Har man ikke tid eller lyst til en overnatning, tilbyder The Lodge konceptet ’Skønne Søndag’, som består af en lækker brunch og efterfølgende ’Sauna de Luxe’, hvor blandt andet indsmøring i akacie-honning og udendørs jacuzzi indgår. ’Skønne Søndag’ koster 695 sek. kr. inkl. brunch.

The Lodge
Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp
Se mere på: www.thelodge.se  

Ystad Saltsjöbad
Ystad Saltsjöbad er lidt af en klassiker blandt svenske spa-hoteller. Stedet blev grundlagt i 1897 som et badehotel, men er i dag et moderne konference og spa-hotel. Der er både mulighed for at booke en weekend på hotellet og for at droppe ind og købe sig til de mange forskellige behandlinger, som blandt andet omfatter floatation, massage og en række forskellige ansigts- og kropsbehandinger.

Eksempel på behandling:
’Face Aroma’ – 50 minutters ansigstbehandling samt ryg-, asigts og håndmassage. 695 sek. kr.

Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad
Se mere på: www.ysb.se

Læs også: Vi har taget Skåne tilbage