Super-size flypassager

Et foto af en flypassager i overstørrelse har skabt vild debat i USA om for lidt plads og for store mennesker.

Angivelig skulle det være en stewardesse, der har taget fotoet af den mildt sagt store passager - og angivelig skulle det også være ægte og taget på et American Airlines fly.

Læs også: Afvist på fly fordi han var for fed

Stewardessen tog billedet for at vise det til sin chef som dokumentation for arbejdsforholdene om bord.
Men fotoet er dukket op i en blog på web-sitet: Flight Global, hvor forfatteren Kieran Daly kommentrer, at han bestemt godt kan se kabinepersonalets problem.

"Sympati med manden eller ej, så udgør han en stor sikkerhedsrisiko f.eks. i tilfælde af evakuering. Og jeg vil mene, det også er at sætte hans sidemand i en aldeles uacceptabel situation'" skiver han.

Større mennesker - mindre plads
Bloggen medførte et hav af kommentarer fra krav om  mere plads og større sæder, til krav om at store passagerer bliver tvunget til at købe to billetter.
Og billedet og problematikken med stadig større mennesker og stadig mindre plads i flyene er gået de amerikanske medier rundt.

American Airlines vil ikke umiddelbart vil bekræfte, at fotoet er taget på et af selskabets fly. 
Eneste kommentar fra flyselskabet er, at man anbefaler passagerer at booke to billeter, hvis de har behov, af hensyn til deres egen og kabinepersonalets sikkerhed og komfort.

"Hvis flyet ikke er fuldt, vil passagerer i givet fald få et ekstra sæde uden ekstra betaling," hedder det i en udtalelse fra selskabet.
Hvad mener du?