Strandet i lufthavn - lavede succes-video til nettet

To bil-fotografer strandede i Dallas, da deres fly blev aflyst - og lavede en video med nattens fjollede oplevelser.

Foto: Screendump fra Youtube.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ledelsen i Dallas-Fort Worth internationale lufthavn er slet ikke glade for den video, som de to bil-fotografer Joe Ayala og Larry Chen optog natten til den 5. juni i år. Men videoen går nu sin sejrsgang på nettet.

Læs også: Lufthavne hvor ventetid er velkommen

De to fotografer var på vej hjem fra Palm Beach, da deres næste fly blev aflyst i Dallas. Og hvordan tilbringer to fotografer så natten i en tom, indternational lufthavn, når man nu har foto- og videoudstyr for hundredetusinder af kroner i rygsækken?

Jo, man drøner ned ad korridorerne i lufthavnens kørestole, man kaster med sæbe på toilettet, man står på hænder ved American Airlines, man nupper en is i en fryser og tapper et glas fadøl i en tom bar. Mens undrende rengøringsfolk kigger på. Altsammen video-filmet i høj kvalitet og lagt på nettet på Vimeo.com.

Og det er ikke noget der falder i lufthavnsledelsens smag. "Man får jo indtrykket af, at lufthavnen er helt ubevogtet," siger et medlem af ledelsen til en lokal radiostation.

Omvendt siger lufthavnens informationschef til CNN, at begge fotografer blev holdt under observation af sikkerhedspersonale, og at personalet ikke greb ind, fordi de to mænd ikke blev opfattet som en trussel mod hverken andre passagerer eller flyvesikkerheden.

"Det var det sjoveste jeg har lavet i en lufthavn," sagde Chen til sitet. De to fotografer ryddede pænt op efter sig, og der vil ikke blive nogen sag mod dem. Men lufthavnen vil alligevel stramme sikkerheden f.eks. omkring restauranter og barer om natten.

Men der er nu nogen tvivl om hele historien. Er det hele bare en viral annonce, der skal reklamere for et bestemt kamera-mærke? Det skulle man ikke umiddelbart tro med de kommentarer til natten, der er kommet fra lufthavnens ledelse til f.eks. nyhedsbureauet CNN. Men det kan undre, at de to mænd får lov at færdes så frit i den nattetomme lufthavn. Og billederne er af professionel kvalitet.

Hvad tror du? Fup eller fakta? Vurdér selv i videoen herunder: