Store rabatter på solferie i næste uge

Hvis man kan kick-starte sommerferien og tage sydpå allerede i næste uge er det muligt at spare op til 50 pct. af prisen på sommerens charterferie.

Charterbranchen er ved at brænde inde med tusindvis af usolgte rejser til den første uge af skoleferien. Det er rejsegiganten Star Tour, der vurderer, at der i hele charterbranchen er omkring 4.000 rejser, der nu sælges med rabatter i uge 26.

Søg blandt alle de store danske rejsebureauer her på rejseliv.dk!

Der er på den anden side godt nyt for folk med skolesøgende børn, der drømmer om en ferie i sol og varme i udlandet. For dem kan en rejse i den første uge af ungernes skoleferie er der besparelser på 30, 40 og 50 pct. at hente.

Mest rabat er der på rejser til Bulgarien. Skolesommerferien er traditionelt den dyreste periode at rejse i, men i år er der - noget overraskende for charterbranchen - mange rejser tilbage i uge 26, se hvilke rejser her.

Mange ekstra fly

"De fleste rejsearrangører har indsat ekstra kapacitet denne sommer, Star Tour har sat mange ekstra fly ind, blandt andet til Bulgarien og Tyrkiet, men folk er ikke helt rejseklar før i anden uge af skoleferien. I resten af skoleferien har vi til gengæld solgt otte ud af ti rejser. Det betyder, at Star Tour har ca. 1.200 pladser i med store rabatter i den første uge af ferien. Man kan, kort og godt, gøre et rejsekup i skoleferien," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Der er afgange med rabatter både fra Billund og København til bl.a. Grækenland, Cypern, Bulgarien, Tyrkiet og Portugal.

Find rejser på rejseliv.dk - du kan søge ved at klikke her