Storbytips til discountpris

En helt ny type storbyguides er på hylderne fra den 15. juni. Det er rejsehuset Momondo, som lancerer guideserien »MIN BY«.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fra 15. juni kan du købe en helt ny serie rejseguides i supermarkedet. Bøgerne er super billige, men fyldt med gode tips fra danske journalister, der selv bor i de pågældende byer.

Se også: Verdens bedste rejsebøger

Serien åbner med bøger til Berlin, Paris, London, Prag, New York og Rom, og de er alle skrevet og gennemfotograferet af danske journalister og fotografer, som bor i byerne, og som i en personlig stil leverer deres bedste adresser og insidertips.
»Vi har villet lave en rejsebog, som er båret af begejstring og kærlighed til storbyen, og som er lykkeligt fri for pligtlæsning,« siger seriens redaktør Karina Landberg Johansson.

»Danskerne rejser ekstremt meget i dag, og de fleste vil gerne noget andet end de slagne turiststrøg. De vil ind i de små gader, lugte og smage lokallivet,« siger hun.

Lov til at smugkigge
Rejseliv.dk har fået lov til at smugkigge i serien og bringer her et uddrag fra Paris-guiden, der er skrevet af Louise Sandager. Hun kom oprindelig til den franske hovedstad for tolv år siden som korrespondent for Berlingske Tidende og faldt så pladask for byen, at hun ikke ville hjem igen. I dag arbejder hun som rejseredaktør på www.momondo.com og sammen med fotograf Helle Moos viser hun i »MIN BY PARIS« vej til gode bistroer, små charmerende hoteller, sjove cafeer, lokale markeder og kulturelle pejlemærker.

De nye rejsebøger sælges fra 15. juni i alle Dansk Supermarkeds butikker. Det vil sige Netto, Føtex, Bilka, A – Z, samt Bilka online shop. Hver bog kommer til at koste 59 kr.

Næste: 5 tips fra guiden