Stjernernes ferieparadis

Hollywood-skuespillere, musikstjerner og supermodeller er vilde med at holde ferie i St. Tropez på den franske riviera

Reality-stjerne, glamourmodel og tidligere playmate Victoria Silvstedt var i begyndelsen af juli en del af St. Tropez' feriende jetset. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mavrixonline.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ligesom så mange andre foretrækker megastjernerne en afslappende ferie, hvor de ikke behøver at gøre ret meget andet end at hoppe en tur i vandet, når det bliver for varmt at sole sig ved poolen, på stranden eller på yachten.

Se også: I seng med Madonna

Men om det er det azurblå hav, de hvide sandstrande, luksushotellerne eller den lange liste af A-listekendisser, som gør sydfranske St. Tropez til deres mest eftertragtede ferieparadis, står hen i det uvisse.

Siden Brigitte Bardot tilbage i 1950erne var en af de første store kendisser, der kastede stjernestøv over St. Tropez – en af den franske rivieras mange perler – er stjernerne valfartet dertil.

Joan Collins, Jack Nichol-son, Kate Moss, Sting, Paris Hilton, Cindy Crawford og Elton John er blot nogle af de kendisser, der her i sommer har ferieret i franske St. Tropez.

Her ligger en af verdens bedste (og dyreste) party-strande, fantastiske omgivelser og masser af verdensberømte restauranter, klubber og hoteller.

De rige og kendtes hotel
The Byblos er et af de hoteller, hvor de rige og kendte stimler sammen. Her løber et værelse nemt op i 20.000 kr. pr. nat. Men skal man bo på stedets dyreste, »The Riviera Suite«, skal man hoste op med et betragteligt større beløb.

Hvad prisen er for de to soveværelser, tre badeværelser og den private terrasse, skilter hotellet dog ikke med.

De høje priser skræmmer imidlertid ikke royale og kendte som prins Albert af Monaco, Beyoncé, Penelope Cruz, Kylie Minogue, Liz Hurley, Naomi Campbell og Keanu Reeves, der alle har boet på The Byblos.

Billedserie: Kom helt tæt på Britney Spears