Stem og vind et rejsegavekort på 5.000 kr.

Ud af de flere end 320 fotos, som blev uploadet til Årets FerieFoto, er der nu kun 15 fotos tilbage. Stem på dit favoritbillede og deltag i lodtrækningen om et rejsegavekort.

Det har været en svær, men spændende opgave for os og Berlingskes billedredaktion at udvælge fem fotos i hver kategori. Fold sammen
Læs mere
Foto: Collage af de nominerede billeder
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vi har på redaktionen modtaget flotte fotos fra mange steder rundt om i verden. Fra storbyer som Lissabon, Miami og Berlin, eksotiske steder som Madagascar, Indien og Kenya og selvfølgelig også herhjemmefra som Storebæltsbroen, Nivåhavn og sommerhusferie i Rørvig.

Stem på dit favoritfoto i hver kategori her

Og det har været en svær, men spændende opgave for os og Berlingskes billedredaktion at udvælge fem fotos i hver kategori.

Fotograf på Berlingske, Thomas Lekfeldt, der er nomineret til Årets Pressefoto 2012/2013, er imponeret over niveauet.

"Alt i alt var udvælgelsen af de bedste billeder ikke let - og de 15 finalister i de tre kategorier er alle på hver sin måde smukke, velfotograferede, skægge eller poetiske, siger Thomas Lekfeldt.

Fotografen pointerer, at det faktisk ikke er nogen nem opgave at tage gode billeder.

"Det er for eksempel ikke let at tage humoristiske fotografier, men ikke desto mindre er det lykkedes for mange af deltagerne i konkurrencen at tage vidunderlige, skæve billeder, som får smilet frem. Og samtidig er der rigtig mange eksempler på, at deltagerne har øje for smukke stemninger og de små detaljer, der gør et i forvejen fint billede rigtigt godt," siger Thomas Lekfeldt.

Stem og vind et rejsegavekort til Kipling Travel
Men det er ikke afgjort endnu. Nu er det op til jer at kåre vinderne i kategorierne Camping, Danmark og Udland.

Det foto, der får flest stemmer i hver kategori, vinder et gavekort på 10.000 kr. til Turkish Airlines, nr. 2 et gavekort på 5.000 kr. til Kipling Travel, og nr. 3 et gavekort på 2.500 kr. til Kipling Travel.

Ved at stemme og skrive sin mailadresse deltager man automatisk i lodtrækningen om et rejsegavekort på 5.000 kr. til Kipling Travel.

Vinder-billederne kåres søndag 24. februar til Ferie for alle i MCH Messecenter Herning. Alle de nominerede får gratis adgang til messen.

Afstemningen slutter 24. februar kl. 12. Vinderne får direkte besked via mail.

Stem på dit favoritfoto i hver kategori her