Spis billigt i 300 New York-restauranter

Fra 12. januar kan du reservere plads i de 300 New York-restauranter, der er med i byens restaurantuger, som næste år finder sted fra 24. januar til 06. februar

Rekord mange restauranter deltager i år i de såkaldte restaurant-uger, der finder sted i New York. Book plads på de enkelte restauranter fra d. 12. januar. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ny rekord, når 300 restauranter i New York i januar 2011 deltager i årets restaurant-uger. Det hele går ud på at promovere byens restauranter, men for byens indbyggere og gæster, der er på besøg i den 14 dages periode, er det ikke nogen dårlig ide.

Læs også: Guide til 24 timer i New York

Tilbuddet er nemlig, at man i de 300 restauranter kan spise en tre-retters frokost for ca. 135 kr., og en tre-retters middag for ca. 200 kr. Man kan ikke gøre det om lørdagen, og kun hvis der er plads om søndagen.

Drikkevarer, skatter og drikkepenge er ikke med i tilbuddet.

"De 14 dage er en rigtig god mulighed for både gæster og restauranter," siger George Fertitta fra sammenslutningen af marketings- og restaurantfolk, der står bag de 14 dage. "Med dette årlige fremstød giver vi gæsterne mulighed for at spise mad i topklasse til en overkommelig pris, og vi giver restauranterne bedre mulighed for at tiltrække kunder i lavsæsonen."

Hvis man regner alle restauranter og spise-etablissementer i New York med, kan byen bryste sig af ca. 15.200 af slagsen, så det er altså langtfra alle der er med i restaurant-ugerne.

På sitet www.nycgo.com/restaurantweek kan man fra 12. januar se den komplette liste over deltagende restauranter og reservere online.

Læs også: Kom til middag hos Justin, Jay Z og De Niro