Spies nu også til Disneyland

Har man mod på at besøge Euro-Disney i januar kan en familie på fire nu gøre det fra 7.000 kr. med Spies.

En vamset påklædning som Minnie - og Mickey Mouse her har på, er måske ikke helt ved siden af, hvis man skal besøge Disneyland Paris i januar. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Spies har lavet en aftale med Disney om rejser til de to forlystelsesparker ved Paris, Disneyland Park og Walt Disney Studios Park i januar.

Læs også: Disneyland - ikke kun for børn.

Januar er måske ikke den smukkeske eller den varmeste måned at besøge de berømte forlystelsesparker - gennemsnitstemperaturen er omkring 5 grader - men så kan en flyrejse med tre overnatninger og fire dages entré i januar også gøres for fra 6.995 kr. for to voksne og to børn under 12 år, når man rykker hurtigt og bestiller inden udgangen af november.

Fra både Billund og København
Spies har indgået flyaftaler med Air France, SAS, Norwegian og Cimber Sterling og tilbyder ”Mickey-pakker” fra både Billund og København.

"Aftalerne indebærer, at man kan flyve på alle ugens dage og er således ikke bundet af at skulle være i Frankrig natten mellem lørdag og søndag," siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Samtidig introducerer Spies begrebet Kids Free, hvor to voksne kan tage to børn med gratis (i hvert fald betaler børn kun flyskatten).

Dette tilbud gælder i perioden frem til den 2. januar 2010, hvorefter tilbuddet udvides til alle børn under 12 år frem til den. 1. april 2010.