Spar penge på din charterrejse

Kursen på den svenske krone er lav og det kan derfor betale sig at købe charterrejsen i Sverige.

Tjek priserne på de svenske rejse sites. Du kan hurtigt konvertere det svenske kronebeløb til danske kroner på www.valutakurser.dk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flere rejsebureauer – som StarTour og MyTravel – er en del af skandinaviske koncerner, og man kan spare penge ved at købe charterrejsen i Sverige, fordi kursen på den svenske krone er lav. Man flyver stadig fra Danmark og får i det hele taget præcis den samme rejse, som hvis den blev købt herhjemme.

Se også: Få luksus-ferien billigt

Rejsebureauerne har dog »lugtet lunten« og mange rejser er blevet prisregulerede, men du kan stadig være heldig at spare tusindvis af kroner på hoteller og rejsemål.

Søger du efter charterrejse på www.mytravel.dk eller www.startour.dk, så tjek derfor først prisen for den samme rejse på hhv. www.ving.se og www.fritidsresor.se. Du kan hurtigt konvertere det svenske kronebeløb til danske kroner på www.valutakurser.dk.
For at være sikker på, at du får gavn af den gode kurs, kan det være en fordel at betale rejsen med det samme.

Print en fuldmagt
Vær opmærksom på, at du ikke kan betale med dit danske Visakort eller MasterCard direkte på de svenske hjemmesider. Du skal derimod printe en fuldmagt ud fra hjemmesiden, som skal udfyldes med kortoplysninger, beløb og bookingnummer og derefter faxes til rejsebureauet i Sverige – en i øvrigt fuldstændig problemfri operation.

www.ving.se findes fuldmagten ved at klikke på »Vanliga frågor« og herefter på »Vanliga frågor om Betalning«. På www.fritidsresor.se findes den ved at klikke på »inför din resa« og herefter på »Betala charterresan«.