Sovende passager glemt på fly

Flyet landede ved middagstid, men først ved 16-tiden vækkede en rengøringsmedarbejder den sovende passager.

Ginger McGuire sov trygt, da hendes United Airways Express-flyv fra Washington DC landede, og det blev hun ved med, rapporterede tv-stationen KYW. Fold sammen
Læs mere
Foto: Modelfoto: Colourbox.com

Det lykkedes onsdag besætningen om bord på et amerikansk fly at undgå at opdage en blidt slumrende passager i mere end tre timer, efter flyet var landet i Philadelphias internationale lufthavn.

Se også: Klamme ting, folk gør i fly

Ginger McGuire sov trygt, da hendes United Airways Express-flyv fra Washington DC landede, og det blev hun ved med, rapporterede tv-stationen KYW.

Efter hendes medpassagerer havde forladt flyet, opdagede flybesætningen ikke, at Ginger McGuire stadig sad og sov i sit sæde efter landingen kl. 12.27. Først da flyet var parkeret lidt afsides i lufthavnen, og en medarbejder fra flyets rengøringsfirma kl. 15.50 kom om bord, blev hun vækket.

Kun plads til 50 passagerer

"Det er utroligt, at der ikke er nogen, der vækker en sovende passager på et fly med plads til 50 passagerer," udtalte Trevor Hirz, der også var passager på flyet.

"Vi arbejder sammen med vores partner Trans States på at undersøge sagen og på at finde ud af, hvordan vi kan råde bod på fadæsen med kunden," siger en talsmand for United Airlines.

Fra Trans States Airlines, som United Express hører til, blev det understreget, at det skam er standardprocedure, at besætningen skal sikre sig, at alle passagerer kommer sikkert ud af flyet efter endt flyvning. 

Se også: Sexet scanner-reklame afvist i fly