Sov på is om sommeren

Ishotellet i Nordsverige er en så stor succes, at man vil bygge et "sommer-anneks".

Foto: Photobigben.com.
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

At betale penge for at sove på is i et hotelværelse med frostvejr (og værelsesprisen hører bestemt ikke til de billligste) er blevet en forrygende succes.

Læs også: Sov i frost og is

Så stor, at verdens første ishotel, det i Jukkasjärvi i det norligste af Sverige, har besluttet at bygge et "sommer-anneks".
Det skriver BorteBra.se.

Da sommer-ishotellet naturligvis ikke kan klare sommervarmen, må det opføres indendørs, og bliver derfor betragtelig mindre end det nuværende 5.500 kvadratmeter store hotel.

120 kvadratmeter bliver sommerishotellet, som bygges op inde i en lagerhal i Art Center i Jukkasjärvi. Og det kommer til at bestå af tre suiter og en Absolut Ice Bar.

Forstår ikke hotellet smelter
"Mange sommergæster har spurgt efter ishotellet, og vi har måttet forklare dem, at hotellet forgår, når det bliver varmt. Men nu vil vi kunne imødekomme deres ønske om at sove i et isværelse også om sommeren," siger grundlæggeren af Icehotel, Yngve Bergqvist.

De tre suiter, som skal bygges op i lagerhallen, bliver bl.a. Krystalkrone-suiten og Perle-suiten. Det er hotellets mest karakteristiske værelser, som folk har set billeder af i rejsemagasiner.

Det rigtige Icehotel smelter og lukker i slutningen af april.

Læs også: 5 unikke overnatninger