Sov i boble med udsigt til stjernerne

Fransk designer har åbnet boble-hotel uden for Paris, hvor man fra det cirkelrunde og gennemsigtige værelse kan nyde stjernehimmelen.

Rejseliv imported photo
Foto: Philippe Huguen

Er du i det romantiske hjørne og alligevel holder ferie i Paris, så er en overnatning i The Bubble Tree Hotel måske en god ide. Det er den franske designer Pierre-Stephane Dumas, der har udviklet boblen med udsigt.

Læs også: Her er verdens bedste hoteller

"Jeg tror vi alle sammen har drømt om det her. At opleve lyset svinde og kunne nyde synet af mælkevejen inden vi falder i søvn," siger Pierre-Stephane Dumas til Reuters. Der pumpes til stadighed luft ind i boblen - af to årsager: Dels for at forny luften i plastik-boblen og dels for at undgå kondensvand, der vil genere udsigten.

Boblen er placeret lidt uden for Paris i landlige omgivelser ved Chateau Mal-Maison, engang hjem for Napoleons kone Josephine. Og boblen er ment som en avanceret form for camping i private omgivelser.

Det koster den nette sum af 1.400 kr. for en overnatning, en anelse mere end for et standardtelt, og oven i den pris kan tilkøbes champagne og klassisk musik.

Den underlige struktur har også fanget interessen hos flere virksomheder, som har bedt Dumas bygge boble-strukturer til brug for firma-events.

Der findes flere boble-hoteller bygget efter samme princip i Frankrig, hvor udsigten til himlen er fri. F.eks. tilbyder hotellet Attrap Reves, der kan oversættes til Drømmefangeren, en række bobler fra 950 kr. pr. nat, og et par timer fra Paris ligger Sky River, der tilbyder all inclusive-pakker fra 1.500 kr. pr. nat.

Læs også: Bliv hamster for en nat