Sov billigt i København

Generator Hostels åbner om nogle måneder, men man kan allerede nu reservere plads til sommerferien.

Generator Hostels i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Eurpoas mest funky hotel - kalder Generator Hostels sig selv.

Læs også: Sådan scorer du en hotel upgrade

I øjeblikket findes der to af de funky backpackerhoteller - et i Berlin og et i London.

Men om nogle måneder er der yderligere to - et i København og et i Dublin. Til efteråret følger et i Hamborg, og der er planlagt endnu flere er på vej, lover Generator.

Den præcise åbningsdato for Generator Hostel Copenhagen er ikke offentliggjort. Det bliver formentlig allerede i juni, hvilket er et par måneder tidligere end planlagt. Men der er åbnet for online booking fra august.

Det nye hotel er indrettet med dobbeltværelser, samt fire- og  ottesengsværelser i de tidligere Phillippe Starck designerlejligheder i Adelgade nær Kongens Nytorv. Det grundstødte prestigeprojekt kommer nu i stedet til at rumme 650 værelser med overnatningspriser fra 200 kr. pr. person.

Lige midt i byen
Billig overnatning sammen med fasciliteter som egen bar, lækker tagterrasse og det unikke design sammen med hotellets placering midt i byen men stadig tæt på strand, shopping og oplevelser, vil gå rent ind hos Europas unge, er man sikre på hos Generator Hostel.

I forvejen er København populær blandt de unge rejsende, som i øvrigt igen er begyndt at rejse Europa rundt med tog. Sidste år steg antallet af solgte interrailbilletter ifølge Eurail Group G.I.E., med 11.4 pct.

Ifølge Eurail Group, som står for markedsføring af Interrail-produkterne fra de europæiske jernbaneselskaber, nærmer salget sig niveauet fra de populære 70ere og 80ere.

Læs også: 5 unikke overnatninger