Sommerbilligt til New York

Konkurrencen på flyvningerne over Atlanten skærpes, når to flyselskaber om tre uger åbner nye ruter mellem Danmark og USA.

New Yorks skyline på en klar sommerdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com

Der er udsigt til billig ferie i New York. To nye flyruter til USA i sommer - lavpris via Island med Iceland Express og direkte med Delta Airlines.

Læs også: 3 sikre hits på rock-rejsen til USA

To nye flyruter til USA i sommer - lavpris via Island med Iceland Express og direkte med Delta Airlines.

28. maj åbner det amerikanske selskab, Delta Airlines, en direkte rute mellem København og New York.

Fire dage efter følger lavprisselskabet Iceland Express med en rute via Reykjavik. Selskabet flyver den til og med 31. august og har ruter til Island fra både København, Billund og Aalborg.

Gratis hotelovernatning
Iceland Express lægger ud med priser for en enkeltbillet fra 1.290 kr. med skatter og afgifter inkluderet - og har man lyst til et lille ophold i den islandske hovedstad, reklamerer selskabet på sin hjemmeside med en gratis hotelovernatning i Reykjavik.

Tilbudet gælder for rejsende fra København, og det er på "et fint, centralt beliggende hotel" - hvor man kan købe ekstra overnatninger for 65 euro, knap 500 kr.

Islands nationale flyselskab, Icelandair, tilbyder også "gratis stop" i Reykjavik. Men det er flybilletten, der ikke bliver dyrere, hvis man ønsker at gøre ophold i Island. Hotellet må man selv betale.