Smut væk til storby eller sol

Vil du forlænge feriestemningen. Her er 20 ferier for under 5.000 kr. for to personer med afrejse her, nu og i den nærmeste fremtid.

Foto: Iris
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lige om lidt sker det. Sommeren er forbi. 1. september er det officielt efterår.

Læs også: Vandring i Mallorcas bjerge

Men samtidig er det lavsæson for ferierejser, og der er alle muligheder for at finde et godt tilbud.

Vi har kigget omkring, og fundet en snes muligheder, hvor du og din partner eller rejsefælle kan rejse for under 5.000 kr. 

De fleste rejser er med afgang i den kommende uge - nogle er måske udsolgt siden vi har fundet dem - mens andre er med sikkerhed kommet til.
For lavsæson er lig med gode priser:

2.796 kr. - Prag
Bussen kører både fra Sjælland og Jylland, hvorfra det er lidt dyrere: 2.996 kr. for to personer. Der er afgang hver torsdag i september og busskift i Berlin. Rejsen er fire dag med tre overnatninger på hotel City Inn i Prag centrum. Hotellet fra 1999 er populært med god beliggenhed og rimelige priser. Der er fem minutters gang til hovedstrøget Wenzelspladsen og ti minutters gang til den gamle bydel.
Info: skanrejser.dk

2.998 kr. - Cypern
Er solen det vigtigste og resten lidt ligegyldigt, så er en uge på solrige Cypern muligt for knap 3.000 kr. for to. For det beløb får man flyrejse til middelhavsøen og en eller anden form for overnatning under kategorien: uspecificeret. Der er afgang fra Billund med Spies på mandag. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: spies.dk

3.196 kr. - Oslo
Oslo er måske ikke storby, men den er Norges største og hovedstad i landet. Nyd en dag i byen, med shopping på Karl Johan og Aker Brygge, skulpturer i Vigeland park og besøg byens nye Operahus og rejs frem og tilbage fra København med Olsobåden i luksus i Commodore kahyt med havudsigt og dobbeltseng og to gange Commodore morgenbuffet inkluderet i prisen.
Info: dfdsseaways.dk

3.196 kr. - Alanya
Med hurtig afrejse på søndag fra både Billund og København kan man komme med Sun Tours en uge til Alanya i Tyrkiet. Man bor på lejlighedshotellet Tuna Apart, der har poolområde og ligger få minutters gang fra den gode Kleopatrastrand. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: suntours.dk

3.596 kr. - Vestkreta
Hvor på Vestkreta, man kommer til at bo, vides ikke. Men Primo Tours flyver søndag fra Billund til Chania, hvor vejrudsigten i næste uge siger: sol, sol, sol og op til 28-30 grader. Overnatning i uspecificeret værelse. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: primotours.dk

3.646 kr. - Strasbourg
Hotellet er superhyggeligt og ligger lige midt i Strasbourg i Frankrig. Hotel Beaucour er ideelt både for en romantisk, kulturel eller gastronomisk miniferie i Alsace. Med i denne pris er ikke rejsen til Strasbourg, men til gengæld er der tre overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad, to middage og Cremant på værrelset.
Info: fdm-travel.dk

3.648 kr. - Marmaris
Lejlighedshotellet Name ligger lige ved Torsdags-markedet - et ægte lokalt marked i tyrkiske Marmaris. Der er 300-400 meter til stranden og til byens havn. Hotellet har pool og poolbar, og Spies flyver på søndag fra København. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: spies.dk

3.696 kr. - Zakynthos
Zakynthos hedder øen, som er en af de joniske sammen med Korfu og Lefkas ud for den græske vestkyst. Her er den venezianske indflydelse dominerende, omend der ikke er mange af de gamle huse tilbage på øen. Men havneliv og taverner, det er der. Bravo Tours flyver fra Billund på søndag. Overnatning er uspecificeret. Man må tage, hvad der bliver tilbudt. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: bravotours.dk

3.760 kr. - Berlin
Hotellet ligger i en af Berlins mest populære bydele, Friedrichshain-Kreuzberg, mellem butikker, restauranter, caféer, barer, og samtidig er Junker's Hotel Garni i gåafstand fra både bus og U-Bahn, hvis man vil opleve mere af den tyske hovedstad. Prisen er for tre overnatninger og busrejse til og fra København. Pris plus 200 kr. pr. person, hvis busrejsen er fra Aarhus/Vejle.
Info: dsr-travel.dk

3.996 kr. - Mallorca
En uge på Mallorca. Bo på Hotel Raxa i Palma Bugten, 12 km fra Palma centrum og 50 meter fra vandet. Hotellet har lille pool og restaurant, hvor også de lokale mallorcinere spiser. Afgang næste lørdag fra København med Falk Lauritsen. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: falklauritsen.dk

3.996 kr. - Rhodos
Apollo flyver på søndag til Rhodos fra København. Her kan man komme til den rolige ferieby Lardos i en uge og bo på det lille, enkle hotel Pefkos med pool, poolbar og gratis WiFi. Der er 100 meter til stranden og halvt så langt til byen. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: apollorejser.dk

3.998 kr. - Varna
Hotel Perla ligger i smukke grønne parkliggende omgivelser i Varna - Bulgariens tredjestørste by, men absolut største turistby ud til Sortehavet. Hotellet har et stort poolområde midt i det grønne, og der er kun få minutters gang til stranden. Afrejse fra København med Bravo Tours torsdag 6. september. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: bravotours.dk

3.998 kr. - Santorini
Postkortøen kaldes den græske ø Santorini. De fleste græske fotos af hvide-blå huse, sorte katte og røde pelagonier er taget her. Især i den hvide landsby Oia, hvor folk flokkes for at se solen gå ned. Sun Tours flyver på søndag fra København til øen, hvor man kan bo i Ira Apartment, ferielejligheder med pool og solsenge i udkanten af Kamari. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: suntours.dk

4.096 kr. - Tunesien
Tunesien venter. Den afrikanske nordkyst og den arabiske hverdag. Flyet letter søndag fra Billund og målet er Enfidha internationale lufthavn i Hammamet. Derefter er alt åbent, for rejsen med Falk Lauritsen er uspecificeret. Den er fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: falklauritsen.dk

4.198 kr. - Mallorca
Magaluf er et ferieområde i den vestlige ende af Palma bugten på Mallorca. Spies har rejser på tirsdag fra København blandt andet med ophold på hotel Palma Nova Garden, et enkelt hotel, der henvender sig til 'unge, livlige gæster', som bureauet udtrykker det. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: spies.dk

4.596 kr. - Mallorca
C'an Picafort ligger på Mallorcas nordlige østkyst omkring 60 km fra Palma. Her i feriebyen ligger Sultan, et hyggeligt spansk hotel, omkring 100 meter til nærmeste sandstrand, men hotellet har også poolområde. Falk Lauritsen har rejser lørdag 8. september fra København. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: falklauritsen.dk

4.626 kr. - Korfu
Lejlighedskomplekset hedder Likithos og ligger lige uden for centrum af Agios Georgios på græske Korfu. Her er stor pool, solstole og parasoller - og 250 meter til stranden. Gratis WiFi i fællesområderne og 600 meter til byen med restauranter, taverner og butikker. Apollo flyver fra København lørdag 8. september. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: apollorejser.dk

4.712 kr. - Barcelona
Weekend i Barcelona, hvor vejrudsigten i næste uge lover sol med skyer og over 25 grader. Flyv næste fredag fra København med lavprisselskabet Vueling og to overnatninger på Hotel Ronda, der for nylig er renoveret. Hotellet ligger bekvemt i centrum. 700-800 meter vest for La Rambla, byens berømte gade, og det gotiske kvarter. 
Info: www.mrjet.dk

4.780 kr. - Nice
Et par dage under palmerne ved den franske riviera i næste uge. Direkte fra København med Norwegian og to overnatninger på det centralt beliggende, enkle hotel Azxur Riviera i Nice. Fra hotellet er man hurtigt på Promenade des Anglais, og den gamle bydel med blomstermarkedet ligger i nærheden.
Info: www.mrjet.dk

4.798 kr. - Cypern
På mandag flyver Star Tour til Cypern. Der er stadig plads på Melpo-Antia lejlighedskompleks, som er bygget omkring et poolområde og ligger nær centrum og strand. 2-værelses ferielejlighed, restaurant og gratis WiFi i lobbyen. Rejsen fundet på rejseliv.dk - Find Restpladser.
Info: startour.dk

Læs også: Her er verdens 10 bedste strande