Slut med massage-klinikker i Dubai

Seksuelle aktiviteter har fået myndighederne til at lukke over 25 massage-klinikker i lejlighedskomplekser i Dubai

Myndighederne i det muslimske Dubai har nu slået til mod en stribe af massage-klinikker, der tilsyneladende ikke var helt stuerene. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox

Myndighederne i det muslimske Dubai har nu slået til mod en stribe af massage-klinikker, der var indrettet i private lejlighedskomplekser, rapporterer det statsejede dagblad The National.

Læs også: Fængsel for kys på restaurant

Inspektører har været sendt ud og har afsløret flere end 25 massage-klinikker, der ikke holdt sig til hvad de havde tilladelse til. Blandt bandet det faktum at kvinder masserede mænd og udøvede seksuelle aktiviteter.

De udsendte inspektører fandt f.eks kondomer i flere af massage-klinikkerne, og det har udløst bøder på op til 15.000 kr. og inddragelse af licensen til klinikken.

"Vi har allerede stoppet disse aktiviteter, og vi giver ikke flere tilladelser til massage-klinikker i Dubai," siger en repræsentant for regeringen til bladet.

"Vi fandt flere centre, der forlangte over 1.000 kr. for en times behandling. Man kan vel forestille sig hvad der tilbydes for en så høj pris," tilføjer han.

Det er stadig ok at få massage i f.eks. hoteller, men altså ikke i private lejligheder. Dubai forsøger at finde en passende balance mellem det at være et regionalt forretnings- og turistområde og så efterleve de konservative islamiske værdier.