Slut med at læne dig tilbage i flysædet

Amerikansk lavprisselskab indretter fly, så man ikke kan røre sig ud af flækken - sæderne er helt oprette, så der er plads til flere

Det er ikke første gang at lavprisselskabet Spirit Airlines skaber overskrifter grundet deres afgifter og kreative indretning i flyene. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det måtte komme: Fly med sæder, der ikke kan lægges tilbage. Det er det amerikanske flyselskab Spirit Airlines, der for nylig indførte en afgift for håndbagage, der nu spiller ud igen.

Se også: Sådan skal du sidde i fremtidens fly

De nye slanke flysæder vejer 30 procent mindre end ordinære flysæder, hvilket betyder, at selskabet sparer på brændstoffet.

Men lige så vigtigt er, at der kan proppes flere passagerer ind i flyet. Helt præcist 33 flere end i selskabets andre Airbus 320-fly.

Og pladsen under stolesæderne er 20 procent større end i de øvrige fly. Det giver dog god mening, fordi pladsen under sædet er det eneste sted man kan opbevare håndbagagen gratis. Hvis det skal op i rummene over dit hovede, koster det penge.

Passagerer kan prøve de to fly fra Spirit Airline mellem Fort Lauderdale og Washington og mellem Fort Lauderdale og New York. Selskabet har planer om yderligere to fly med disse sæder.

Se også: Her er fremtiden: Et flyvende hotel